VIVA TRAVEL NOVI SAD

VIVA TRAVEL NOVI SAD

DEUS TRAVEL DOO je ovlašćeni zastupnik u prodaji aranžmana VIVA TRAVEL u Novom Sadu i nalazimo se u Železničkoj ulici u Novom Sadu. Turistička agencija DEUS TRAVEL DOO se nalazi u Železničkoj br.46 Novi Sad i prodaje aranžmane VIVA TRAVEL.

Turistička agencija Viva Travel  osnovana je 2003. godine. Tokom dugog niza godina i nebrojeno mnogo uspešno organizovanih putovanja širom sveta, pozicionirali su se na tržištu među vodećim turističkim agencijama. Poseduju licencu OTP 63/2021 kategorija A za organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu, a mogu se pohvaliti i aktivnim članstvom u IATA i YUTA organizacijama.

Turistička ponuda agencije Viva svrstava se u najraznovrsniju i najpovoljniju. Organizuju turističke obilaske najvećih svetskih metropola kao što su: Rim, Venecija, Milano, Pariz, Barselona, Madrid, Beč, Budimpešta, Prag, Istanbul, Minhen, Amsterdam, Lisabon, Moskva, Dubai… Kod nas možete naći i aranžmane VIVA TRAVEL za letnju i zimsku sezonu, daleke destinacije, krstarenja, izlete, grupne i individualne programe, avio karte, hotelski smeštaj, rent a car. Takođe, organizuju studentske i školske ekskurzije, kao i team building putovanja….DEUS TRAVEL DOO je predstavnik VIVA TRAVEL za NOVI SAD…

 

Informacije i rezervacije subagenta VIVA TRAVEL u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

tel: +381 (0) 21 210 10 78

mob/viber +381 69 189 98 89 viber/mobilni

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs