HOTEL FONTANA 4* VRNJAČKA BANJA

HOTEL FONTANA 4* VRNJAČAKA BANJA 
NA RAKRSNICI PRIRODE I LJUBAVI 2021.

Hotel  Fontana 4* je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode. Odmah do parka, koji se prostire na 60 ha uređene površine, i sa druge strane na 68 koraka do čuvenog „Mosta ljubavi“ i Promenade. Sa svojom ugostiteljskom tradicijom Hotel Fontana Venjačka Banja dugom preko 55 godina, već godinama je najpopularnije mesto kome mnogi poklanjaju svoje poverenje. Godine 2019, hotel Fontana 4* je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park…
Redizajnirani apartmani simpatičnih imena i toplih boja pružaju fuziju istorije i modernog doba, a tu su odsedali i glumci, umetnici i književnici. Apartmani Hotela Fontana u Vrnjačkoj Banji su prostrani i moderno opremljeni, te obezbeđuju udobnost i komfor. Prilikom renoviranja hotela Fontana Vrnjačka Banja, vodili su računa o vašoj udobnosti, ali želja im je  da ponude  više od prijatnog smeštaja. Hotel Fontana 4* nudi doživljaje koje ćete pamtiti…..
Započnite svoj odmor uz dnevne novine i jutarnju kafu ili sveži voćni koktel u modernom lobby baru Hotela Fontana 4* ili na otvorenoj terasi uz cvrkut ptica. Lobby bar je i omiljeno mesto za druženje, lagani obrok ili čašu vina. Hotel “Fontana” Vrnjačka Banja je kategorisan sa četiri zvezdice, prema međunarodnim standardima, a prilagođen željama i potrebama porodice. U hotelu Fotnana u Vrnjačkoj Banji se mogu pohvaliti  zaposlenima, koji svojom profesionalnošću i ljubaznošću ostavljaju poseban utisak, a koji želimo da ponesete iz Vrnjačke Banje. Tajna njihovog dugogodišnjeg uspeha je odličan smeštaj, ali i savršena usluga.

Pogledajte film o Hotelu Fontana 4* u Vrnjačkoj Banji…..

  • Sagrađen 1965 godine, Hotel Fontana je prvi moderan hotel visoke kategorije u Vrnjačkoj Banji.
    Dograđivan, renoviran i dodatno adaptiran 1975. godine, hotel je pratio promene trendova i izašao u susret zahtevima modernih turista.
    Nakon uspešne privatizacije u maju 2017. godine, kreće se sa rekonstrukcijom i dogradnjom samog objekta.
    Iako sija novim sjajem, hotel Fontana je zadržao stare tradicionane vrednosti: kvalitetnu uslugu, višegodišnju tradiciju i fantastičnu lokaciju.

Fotografije Hotela Fontana u Vrnjačkoj Banji!!

no images were found

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

mob +381 69 189 98 89

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.