RAFAILOVIĆI CRNA GORA

RAFAILOVIĆI CRNA GORA

Rafailovići su malo ribarsko mesto smešteno na kraju bečićke plaže, kristalno čistog i toplog mora sa 226 sunčanih dana u godini. Uz samu obalu proteže se šetalište dužine 3km koje povezuje ovo mesto sa Budvom. Rafailovići imaju marinu za glisere i čamce, brojne kafiće, restorane, radnje, park i slične sadržaje. Blizina Svetog Stefana, Budve kao i Tivta (17 km), ovo mesto čini privlačnim kako za miran odmor tako i za zabavu i aktivan odmor. Sveti Stefan je udaljen 2 km a svakoga dana na 30 minuta idu brodići do Sv. Stefana, Budve, Kraljičine plaže i svih ostalih plaža u okolini. U blizini Rafailovića , na 10min hoda nalazi se i plaža Kamenovo, takođe jos jedna prelepa plaža na Crnogorskom primorju…

Hotel PONTA NOVA 4* CENOVNIK 2021.pdf

Hotel LA MER 3* CENOVNIK 2021.pdf

APARTMANI RAFAILOVIĆI CENOVNIK 2021.pdf

PANSION OBALA RAFAILOVIĆI CENOVNIK 2021.pdf

Pogledajte sajt posvećen Rafailovićima Crna Gora ovde..

FOTO RAFAILOVIĆA..

no images were found


Agencija DEUS TRAVEL ima u ponudi hotele “OBALA” i “OBALA-LUX” apartmane, više vila, privatni smeštaj, u Rafailovićima na manje od pet minuta hoda od plaže. Vile raspolazu apartmanima, studijima i sobama i sve smestajne jedinice poseduju klima uređaje, tv, sopstveno kupatilo, terasu, dok apartmani i studiji imaju i kompletno opremljenu kuhinju sa priborom. Ishrana gostiju je u restoranu hotela  Obala koji se nalazi pored samog šetalista u centralnom delu Rafailovića. U Rafailovićima ne morate da brinete oko parkiranja Vašeg automobila pošto je već par godina u funkciji javna garaža koja se ne naplaćuje..

Pogledjate foto garaže u Rafailovićima…

no images were found

Nakon višegodisnjeg iščekivanja garaža u Rafailovicima pod upravom Parking Servisa. Ukupno 200 parking mesta uz komunalni red u garaži pruziće komfor parkiranja tokom letnjih meseci svim gostima Rafailovića. Garaža je dana 11.06.2018. zvanično puštena u rad u Rafailovićima i njeno korišćenje se naplaćuje 8 evra po danu.

Rafailovići javna garaža se napalćuje 8 evra po danu.

Hotel PONTA NOVA 4* CENOVNIK 2021.pdf

Hotel LA MER 3* CENOVNIK 2021.pdf

APARTMANI RAFAILOVIĆI CENOVNIK 2021.pdf

PANSION OBALA RAFAILOVIĆI CENOVNIK 2021.pdf

Pogledajte sajt posvećen Rafailovićima Crna Gora ovde..

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.