TERME DOBRNA-SLOVENIJA!

TERME DOBRNA – SLOVENIJA!
POLUPANSION 44,90 EVRA!
DVOJE DECE GRATIS!!!

PROMO CENOVNIK TERME DOBRNA HOTEL VITA 4*.pdf

I dete do 12 i II dete do 4 godine starosti u svim terminima 2020.

U Termama Dobrna – Slovenija, mestu sa 610 godina dugom tradicijom, sva godišnja doba su najlepša. Teško je odlučiti kada oči najbolje odmaraju, duša zasija i srce zapeva od oduševljenja. Sigurno su jesen i zima vreme kad se ogroman broj gostiju odluči za posetu mesta među padinama Paškog Kozjaka: neki zaplivaju u termalnim bazenima ili se prepuste spretnim rukama masera, drugi se predaju užicima kulinarstva, a mnogo njih se prošeta kroz predivan zdravstveno energetski park ili se odluče za skijanje u bližnjim skijaškim centrima. Svi vi koji u vreme bezbrižnog odmora tražite opuštanje, možete izabrati boravak u nedavno obnovljenim sobama hotela Vita sa četiri zvezdice, gde se nalazi kompleks bazena, bogat sauna park, a la carte restoran i bar sa bogatim izborom odličnih kolača nastalih u rukama naših majstora…

Preporučujemo posetu centru za masažu i lepotu „Hiša na travniku”, gde ćemo vas povesti u svet užitka i opuštanja. Ovde i mršavljenje postaje uživanje! Sa vrhunskim aparatima i brižno osmišljenim programima, pomoći ćemo vam da dođete do zavidnih rezultata u kratkom roku, zato poseta nije na odmet. Ponuda za opuštanje obuhvata različite rituale, aromaterapiju, negu tela i lica preparatima priznatih kozmetičkih kuća Sothys i Pharmus Natur, klasične i Ayurvedske masaže.

no images were found

Za duže odmaranje izaberite hotel Vita 4****- Terme Dobrna i iskoristite najbolju ponudu  od  44,90 € – polupansion i dodatnu pogodnost: besplatan boravak za dvoje dece (I dete do 12 i II dete do 4 godine starosti) zajedno u sobi sa dvoje odraslih osoba. Odmor ćete provesti u zabavi jer organizujemo bogat program za celu porodicu, druženje sa patuljkom Vitkom, gde najviše uživaju baš deca, a roditelji tada mogu imati trenutke za sebe….

U cenu nije uključena boravišna taksa koja iznosi 2,50 evra po osobi dnevno (deca plaćaju 50%), kao i prijava u iznosu od 1,50 evra. Navedena ponuda važi isključivo za Hotel Vita 4* Terme Dobrna!

Više o hotelima  kliknite na   www.terme-dobrna.si/hr/

Pogledajte novi hotel u Terme Dobrna…Boutique Hotel Dobrna 4*….složićete se sa nam ada vrhunski izgleda,,,,,

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

mob: + 381 69  189 98 89

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

4 komentara

  1. Ja sam s porodicom i ove godine bio gost Hotela Vita, i sve što mogu reći jeste da ću se potruditi da i dogodine odem tamo. Zaista nemam nikakve zamerke na uslugu, čistoću, hranu, a kada se još u tu jednačinu uključi i dnevni polupansion za četvoročlanu porodicu koji iznosi ukupno 73€, sve je jasno.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *