HOTEL NORCEV 3*** FRUŠKA GORA

HOTEL NORCEV 3*** FRUŠKA GORA

Hotel Norcev 3*** na Fruškoj Gori će svojim šarmom osvojiti svakog gosta koji želi prijatan odmor na planini. Za Vas će osmisliti romantičan vikend za dvoje, porodični odmor, pronaći najlepše sadržaje za aktivan sportski odmor, organizovati poslovne skupove, seminare, kongrese ili posebna događanja…

DEUS TRAVEL DOO se nalazi u Železničkoj br. 46 u Novom Sadu! Pozovite nas na 021 210 10 77 ili 210 10 78 ili pošaljite upit na office@deustravel.rs 

U  centru za relaksaciju ćete se opustiti, a zatim prepustiti uživanju u kulinarskim specijalitetima, koje će za Vas pripremiti vrhunski kuvari. Hotel Norcev 3*** na Fruškoj Gori raspolaže sa 44 smeštajne jednice raspoređenih u 39 soba i 5 apartmana, restoranom od 150 mesta, restoranskom terasom od 100 mesta. Besplatna Wi-Fi konekcija je omogućena u aperitiv baru i lobiju hotela.

U Hotelu Norcev 3*** na Fruškoj Gori možete doći kako bi realizovali svoj poslovni skup, konferenciju, jer sa ponosom ističu da su kontinuirano visoko kotirani u oblasti kongresnog turizma.

no images were found

Boravak u  Hotelu Norcev 3*** na Fruškoj Gori bilo da je u pitanju odmor ili poslovno putovanje je kao povratak kući. Njihova tradicija gostoprimstva traje 20-ak godina i zajedno sa lepotama Fruške gore, naše ime i stil poslovanja postali su prepoznatljivi….

Informacije i rezervacije

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.