BOMO RAHONI CRONWELL PARK HOTEL ADULTS ONLY 5*

BOMO RAHONI CRONWELL PARK HOTEL ADULTS ONLY 5*

Fantastičan pogled na more, udoban prostor, komforne sobe, moderan dizajn, restoran i barovi, bazen sa panoramskim pogledom na more, spa centar, apsolutna privatnost i opuštajući odmor, daleko od gužve i svakodnevnog užurbanog života.

LOKACIJA

Poluostrvo Kasandra, 300 m od centra mesta Nea Skioni, 100 km od aerodroma “Makedonija” u Solunu, 115 km od Soluna. …

LOKACIJA

Sastoji se od dve male trospratne zgrade i centralne zgrade. Hotel je okružen borovima i veličanstvenim stablima eukaliptusa, koji stvaraju romantičnu atmosferu i ispunjavaju vazduh crnogoričnim mirisom.

Luka Nea Skioni je izgrađena da izdrži oluje, tako da se ovde formira posebna mikroklima, a pogodna lokacija hotela na uzvišenju garantuje prekrasan pogled na Egejsko more i planine prekrivene maslinjacima.

Status “samo za odrasle” garantuje gostima najviši stepen mira i opuštanja, dok format butika stvara ekskluzivnu atmosferu sa besprekornom i nenametljivom ličnom uslugom.

Atrakcije u blizini

Antička kovnica novca Skioni – mermerni novčići na glavnom trgu hotela su verne replike drevnih novčića. Svaki novčić personifikuje tajne želje: ljubav, prosperitet, mudrost, sreću i pobedu. Ne zaboravite da poželite!

Kolekcija barki – budući da se hotel nalazi u ribarskom selu, gosti uživati u jedinstvenoj kolekciji maketa čamaca i lutaka u holu hotela.

Hršćanska kapela – nazvana po svecima Anastasiji, Dmitriju i Nikoli – nalazi se na teritoriji hotela. Kapela je podignuta na mestu razrušene antičke crkve.

OPIS HOTELA

Obroci: doručak – švedski sto, večera po set-meniju. Ažuriranje menija od strane šefa kuhinje (Dini Nikolau).

OPIS SMEŠTAJA

Sve sobe imaju pogled na more i šumu. Svaka soba na prizemlju ima privatnu zonu, a sobe na 1. nivou imaju terasu.

Ukupno 20 soba: Superior Room (~28,5 m2), Suite Luxury (~40 m2), Suites Deluxe (~40 m2).

U sobama: klima uređaj, mini-frižider/mini-bar (uz doplatu na licu mesta), telefon, Wi-Fi internet, SAT TV , sef, kada/tuš, set za kupatilo, fen, aparat za kafu Illy sa setom kapsula – po dolasku, namešten balkon/terasa.

Superior Room (~28,5 m2) Spavaća soba sa francuskim ležajem, kauč/sofa, kupatilo, 2 balkona.

Suite Deluxe (~40 m2) Spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa kaučem/sofom, kamin, 3 balkona, 2 televizora.

Suite Luxury (~40 m2) Spavaća soba sa francuskim ležajem i tuš-kabinom, dnevni boravak sa kaučem/sofom, kupatilo, 2 balkona, 2 televizora.

Tip dodatnog ležaja – sofa/fotelja/krevet na rasklapanje.

UDALJENOST OD PLAŽE:

100-300 m

GALERIJA

no images were found

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
mob: +381 69 189 98 89

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.