RIKLI BALANCE HOTEL 4**** BLED

RIKLI BALANCE HOTEL 4**** BLED

Moderno gostoprimstvo u srcu Bleda!
RIKLI BALANCE HOTEL 4**** BLED nalazi se u parku starih stabala u središtu Bleda i ima 150 soba i suita. Ponosi se prekrasnim pogledom na Bledsko jezero, Bledski dvorac i Julijske Alpe. U hotelu je moderan konferencijski centar koji nudi sve potrebno za izvrsnu organizaciju kongresa i poslovnih susreta. Ponudu nadopunjuje jedan od najboljih wellness centara u Sloveniji, a hotelski bazeni mogli bi se opisati i kao bazeni s pogledom. Hotel Golf ima 3 restorana i bar. Hotelski restoran Golf na jezerskoj strani hotela nudi samoposlužni doručak i večeru za pansionske goste, a pogodan je i za susrete zatvorenih grupa…
À la carte Restoran Veranda ponosi se terasom s panoramskim pogledom i nudi lokalna i međunarodna jela. Njegova su posebnost dečji i wellness jelovnik s jelima za decu i izborom zdravih zalogajčića.U wellness centru se nalazi manji Restoran Živa u kojem se gosti mogu osvežiti zdravim napitcima te kulinarskom ponudom s dečjeg i wellness jelovnika. Ugodno okruženje Aperitiv bara stvara ležerno ozračje za uživanje u koktelima i raznovrsnim pićima i grickalicama.

no images were found

Restorani i barovi hotela..
Sobe s pogledom na jezero ili park pružaju svu potrebnu udobnost za sudionike poslovnih događanja ili goste na opuštajućem odmoru. Posebnost hotela su kutni apartmani s velikim terasama za beskonačno uživanje u pogledima na Bled. Svih 150 soba i apartmana ima pristup internetu i sef, kupatilo s kadom ili tušem i fenom za kosu, balkon, kablovsku TV, direktnu telefonsku vezu i mini bar. Klimatizirani su svi apartmani i nekoliko soba.

no images were found

Sobe hotela Golf…
U  RIKLI BALANCE HOTEL 4**** BLED se jedan od najboljih wellness centara u Sloveniji. Wellness Živa moderan je wellness centar koji nastavlja bogatu istoriju Riklijeve tradicije, oplemenjen modernim pristupima i tehnikama. Nudi masaže, svet sauna, kupki i različite tretmane lica i tela, a ima i termalni bazenski deo koji predstavlja najveći bazenski kompleks na Bledu.

no images were found

Wellness centar hotela, bazeni, saune,…

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

Gosti RIKLI BALANCE HOTEL 4**** BLED uživati u termalnom bazenskom delu Wellnessa Živa gdje se nalaze spoljašnji i unutrašnji bazen te manji bazen za decu. Bazeni se nalaze na dva nivoa, a povezani su toboganom. Predstavljaju najveći bazenski kompleks na Bledu i jedan od većih u tom delu Slovenije. Vredan deo ponude predstavlja centar sauna.
RIKLI BALANCE HOTEL 4**** BLED poznat je po vrhunskoj usluzi i ima dugogodišnja iskustva u organizaciji kongresa i susreta. Višenamenske konferencijske dvorane opremljene su svom potrebnom tehničkom opremom za besprijekornu organizaciju susreta. Njihova prednost su prirodna svjetlost i pogled na bledsku panoramu. Posebnost konferencijskih programa u Hotelu Golf su zeleni susreti koji utjelovljuju ekološku orijentiranost Bleda. Hotel Golf sa svojim je brojnim konferencijskim kapacitetima pogodan za veće skupine sportista. Kapaciteti uključuju prostore za analizu treninga, ekspresno čišćenje odeće i opreme te sportske jelovnike. Wellness centar, koji je jedan od najboljih u Sloveniji, pruža mogućnost za potpuno opuštanje nakon treninga.

no images were found

| HOTEL RIKLI BALANCE  4**** BLED …
Vise o hotelu Rikli Blance na Bledskom jezeru www.sava-hotels-resorts.com

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 


Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

 

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.