DEUS APARTMANI-DIVČIBARE

DEUS APARTMANI-DIVČIBARE

Deus apartmani na Divčibarama nalaze se na odličnoj lokaciji, na  100 m od ski staze,  i oko 300 m od samog centra Divčibara. U ponudi su četiri apartmana koja su potpuno opremljnena za Vaš udoban boravak na Divčibarama.Savršeno mesto za relaksaciju, vikend odmor ili godišnji odmor u Srbiji, jesu upravo Divčibare. Ako se odlučite za odmor u prirodi, koji je u blizini Vašeg mesta boravka, gde ne morate dugo da putujete i da organizujete mesecima prevoz – Divčibare su pravo mesto za Vas!

smeštaj na Divčibarama
– Divčibare apartmani
– privatan smeštaj na Divčibarama
– izdavanje apartmana Divčibare
– prenoćište na Divčibarama
– apartmani sa francuskim ležajem
apartmani sa dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom
Savršeno mesto za relaksaciju, vikend odmor ili godišnji odmor u Srbiji, jesu upravo Divčibare. Ako se odlučite za odmor u prirodi, koji je u blizini Vašeg mesta boravka, gde ne morate dugo da putujete i da organizujete mesecima prevoz – Divčibare su pravo mesto za Vas!
Deus apartmani su tu da Vam ponude kvaltetan smeštaj na Divčibarama. U sklopu ponude imate na raspolaganju 4 komforna apartmana, na prizemlju i na spratu. Svi apartmani poseduju dnevni boravak, kuhinju, sobu sa francuskim ležajem, kupatilo, kao i terasu sa lepim pogledom.
Divčibarski apartmani Deus su udaljeni dovoljno da vam ne smeta buka. Mir, tišina i borovo drveće vam pružaju odmor i relaksaciju koja Vam je verovatno preko potrebna. Naravno, Deus apartmani na Divčibarama nisu previše udaljeni od mesta gde se pružaju raznovrsne aktivnosti kao što je skijanje, a na samo 300 m nalazi se pijaca i samoposluga.
Naša usluga Vam je na raspolaganju svakim danom, tu smo da Vam ponudimo apartman u udobnim, prostranim i osvetljenim prostorijama, toplog ambijenta sa prelepim pogledom u svakom momentu.

-Deus apartman 1 Divčibare

Apartman 1 se nalazi u prizemlju i ima dve spavaće sobe sa francuskim ležajima, veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom. U dnevnom boravku ugaona garnitura ima mogućnost rasklapanja gde komotno može dvoje da spava. Iz dnevnog boravka imate mogućnost izlaska napolje na prelepu terasu i dvorište. Kupatilo sa tuš kabinom.

Pogledajte fotografije App 1 Deus 

no images were found

 

-Deus apartman 2 Divčibare

Apartman 2 se nalazi na visokom prizemlju. Ima dve spavaće sobe sa francuskim ležajima. Prostran dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom. Mogućnost rasklapanja ugaone garniture u dnevnom boravku u ležaj za dvoje. Iz dnevnog boravka kao i iz sobe imate mogućnost izlaska na veliku terasu okrenutu ka borovom drveću i dvorištu. Kupatilo sa tuš kabinom.

Pogledajte fotografije App 2 Deus

no images were found

 

-Deus apartman 3 Divčibare

Apartman 3 se nalazi na spratu sa manjim dnevnim boravkom i kuhinjom. Ima jednu sobu sa francuskim ležajem i galeriju sa jednim krevetom (za jedno).U dnevnom boravku postoji mogućnost rasklapanja troseda u ležaj za dvoje. Iz dnevnog boravka ima izlaz na manju terasu sa pogledom na borovu šumu i dvorište. Manje kupatilo sa tuš kabinom.

Pogledajte fotografije App 3 Deus

no images were found

 

-Deus apartman 4 Divčibare

Apartman 4 se nalazi na spratu sa manjim dnevnim boravkom i kuhinjom. Ima sobu sa francuskim ležajem i galeriju sa manjim krevetom (za jedno). Iz dnevnog boravka mogućnost izlaska na manju terasu sa pogledom na put. Manje kupatilo sa tuš kabinom.

Pogledajte fotografije App 4 Deus 

no images were found

 

Pogledajte još par fotografija apartmana Deus na Divčibara

no images were found

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *