HOTEL SOFIJIN DVOR 4****

HOTEL SOFIJIN DVOR 4**** RIMSKE TERME

Hotel Sofijin Dvor 4**** je okružen šumama i planinama, i raspolaže sa 43 jednokrevetne i dvokrevetne sobe i apartmana. Hotel Hotel Sofijin Dvor 4****  u svom sastavu ima: recepciju, restoran, a la carte restoran, terasa, bar, spa i wellness centar. Sve sobe u hotelu Sofijin Dvor 4**** imaju: klima uređaj, TV, radio, telefon, mini bar, sef, internet, kupatilo, fen. Neke sobe imaju balkon ili terasu. Najljepše sobe imaju balkon i terasu i maze vas pogledom na brežuljkasto zaleđe, tajnovitu reku Savinju i malo mestašce s crkvicom Majke Božje – Lurd. Na Terasi Sofija možete sebi priuštiti relaksirajući odmor i zatim se popeti na Vidikovac Sofija – po Vašoj želji Vam uz predivan pogled na okolinu Rimskih Toplica mog pripremiti romantičnu večeru za dvoje…

Za sve putnike iz Beograda obezbedili smo svakodnevni prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese. Iz Novog Sada putnici se mogu ukljuciti kod Rume-ukljucenje na Auto put.

no images were found

Rimske terme nalaze se u naselju Rimske Toplice, na magistralnoj putu Celje – Zidani Most.
Udaljenost od većih gradova:
Celje: 24 km,
Ljubljana: 90 km,
Maribor: 70 km,
Zagreb (HR): 100 km,
Trst (IT): 190 km,
Venecija (IT): 340 km,
Beč: (AT) 320 km.
Na donjem linku vam je na raspolaganju pomoć za dostup do Rimskih terma. Upišite svoju adresu, odn. adresu početka putovanja te konačan cilj, Rimske Toplice – Rimske terme.
http://maps.google.com/
GPS koordinate
46.119135,15.203319

Vise o samim Rimskim Termama www.rimske-terme.si
Rimske Toplice »ugnezdile« su se u zavetrini ispod brda Stražnik (655 m) i Kopitnik (914 m). Dolinu Rimskih Toplica okružuju šumovita područja okolnih brda, koja nude zaštitu od vetra i prevelike vrućine, a u sebi čuvaju bujnu vegetaciju egzotičnih biljaka sa svih kontinenata sveta. Ovde prebivaju svetski poznate divovske sekvoje ili mamutovo drveće, kanadska čuga, japanska hiba, čempres, tisa, kalifornijski cedar… To je stari banjski kraj, gde skupa sa zaseocima živi oko 1000 stanovnika. Od Celja su udaljene 24 km, a kroz mesto prolazi put i železnica Celje – Zidani Most. Mesto se prvo zvalo Šmarjeta (seoce uz crkvu sv. Marjete), a dio naselja i Ogeče.  Naselje je udaljeno od industrije i buke, a uređene pešačke staze zovu na atraktivni odmor i opuštanje.

Za Rimske Terme postoji mogućnost svakodnevnog prevoza iz Beograda ili od ukljucenja na auto put kod Rume do hotela i nazad:
-cena povratne karte po osobi – 80,00 Evra
-cena karte u jednom pravcu po osobi – 45,00 Evra

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

 

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *