KAUBOJSKE KOČIJE-DIVLJI ZAPAD

KAUBOJSKE KOČIJE-DIVLJI ZAPAD

TERME ČATEŽ SLOVENIJA

Boravak u pravoj kaubojskoj kočiji biće nezaboravan doživljaj za porodice sa decom. Kaubojska kočija je opremljena sa 4 ležaja, mini kuhinjom i mini barom, u neposrednoj blizini se nalaze tuševi i WC-i. Cena najma uključuje dnevno do 4 ulaznice za dva ulaza na ljetnu ili zimsku Termalnu rivieru, upotrebu posteljine, rublja, konačno čišćenje kaubojske kočije. Udaljene su samo nekoliko minuta hoda od letnje Termalne rivijere. Kaubojske kočije nalazi se u neposrednoj blizini Indijanskog sela i parka za streličarstvo…
Udaljene su samo nekoliko minuta hoda od letnje Termalne rivijere.Boravak u pravoj kaubojskoj kočiji biće nezaboravan doživljaj za porodice sa decom.Kaubojska kočija je opremljena sa 4 ležaja, mini kuhinjom i mini barom, u neposrednoj blizini se nalaze tuševi i WC-i.Cena najma uključuje dnevno do 4 ulaznice za dva ulaza na ljetnu ili zimsku Termalnu rivieru, upotrebu posteljine rublja, konačno čišćenje kaubojske kočije.Kaubojske kočije se nalaze u okviru kampa Terme Čatež i deo su hotelskog preduzeća Terme Čatež.   Za sve putnike iz Beograda obezbedjen je prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do izabranog hotela u Termama Čatež,  a za putnike iz Novog Sada polazak može biti na uljkučenju na Auto put kod Rume (rumska petlja).

no images were found

.

Terme Čatež Slovenija su najveće prirodno lečilište u Sloveniji. Okruženi prirodom i opušteni u termalnoj vodi koja izvire sa temperaturom između 42°C i 63°C, vratićete se svojim obavezama preporođeni, zdravi i nasmejani. Terme Čatež Slovenija nude kvalitetan smeštaj i uslugu, od hotela visoke kategorije, do apartmanskognaselja kao i aktivan odmor u sportsko-rekreacionom centru.
Pogledajte celokupnu ponudu aranžmana u Termama Čatež u Sloveniji….

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.