ŠKOLA U PRIRODI

ŠKOLA U PRIRODI-REKREATIVNA NASTAVA

Škola u prirodi ima za cilj podsticanje pravilnog psihofizičkog i socijalnog razvoja dece kao ulogu u pomoći pri otklanjanju ili korigovanju negativnih činilaca razvoja dece. Kroz školu u prirodi stvara se osnova za usvajanje aktivnog, zdravog i kreativnog načina života i korišćenje slobodnog vremena. Deca stiču iskustvo u kolektivnom životu i zajedništvu, uz razvijanje tolerancije u međuljudskim odnosima. Škola u prirodi ublažava posledice višemesečnog boravka u zatvorenom prostoru (umanjene fizičke aktivnosti, nepravilne isharne i dr.). Deca takođe formiraju pozitivan stav o prirodi i njenoj žaštiti, obogađuju postojeće i stiču nova znanja i iskustva.

Kroz organizaciju odmora, rekreacije, klimatskog oporavka i škole u prirodi obezbeđuje se koršćenje klimartskih uslova, pravilna ishrana, odgovarajuća telesna aktivnost, organizovanje sportskih, takmičarskih i rekreativnih igara kao i usvajanje higijenskih navika kod dece.

Provera stečenog znanja i iskustva u neposrednom dodiru sa prirodom, upoznavanje i razvijanje života u kolektivu, samostalno staranje o sebi, podsticanje stvaralačkog ponašanja i dalje razvijanje kulture slobodnog vremena kod dece…

Odmor, rekreacija, klimatski oporavak i škola u prirodi organizuje se: za decu do 7 godina starosti tokom cele godine, za decu od 7-15 godina odmor, rekreacije i klimatski oporavak u toku školskog raspusta, a škola u prirodi u skladu sa školskim kalendarom.

DEUS TRAVEL Novi Sad

1. Tara hotel Omorika 3***

-hotel Beli Bor 2**

-hotel Javor 1*

2. Divčibare hotel Maljen 1*

-odmaralište Crni Vrh

-odmaralište Mladost

3. Zlatibor odmaralište Sunčani Breg

-odmaralište Golija

-konačište Dijamant

4. Sokobanja prirodno lečilište Banjica

5. Vrnjačka Banja– hotel Breza 3***

6. Rajac apartmani Kolubara

7. Javorhotel Javor 2** Kušići

8. Kopaonik– planinarski dom Rtanj

-apartmani Kopaonik Brzeće

Na svim destinacijama obezbedili smo prisustvo stručnih animatora i rekreatora, pedijatara koji se brinu o zdravlju dece, a u ponudi imamo i obilsake raznih znamenitosti koji će deci boravak u prirodi učiniti još zanimljivijim.

Pozovite nas i rado ćemo doći u Vašu školu da uradimo prezentaciju svih hotela i dečijih odmarališta koje imamo u ponudi….

Vaš DEUS TRAVEL Novi Sad

ul. Železnička br. 46
21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0)  21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
office@deustravel.rs
www.deustravel.rs

www.slovenija-terme.rs

www.najamautobusa.rs

www.rafailovici.rs

www.sportskikamp.rs

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.