HOTEL IDILA ZLATIBOR

HOTEL IDILA ZLATIBOR

Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim Hotel Idila se nalazi na centralnoj lokaciji na Zlatiboru, na 200 metara od autobuske stanice i tržnog centra. Hotel Idila 4**** Zlatibor smešten je u karakterističnoj planinskoj brvnari i nudi zatvoreni bazen i spa centar…

Sobe hotela Idila 4**** Zlatibor  uređene su u neutralnim nijansama i imaju vrlo savremen izgled. Besplatan bežični internet, TV i mini-bar na raspolaganju su u svim sobama. Svaka smeštajna jedinica poseduje sopstveni balkon. Možete uživati u neformalnom, ali elegantnom ambijentu hotelskog restorana, u kojem se služe jela kontinentalne kuhinje. Meni je upotpunjen raznovrsnom internacionalnom vinskom kartom, dok trendi bar nudi bezalkoholna pića i koktele.

no images were found

U popularne obližnje atrakcije spadaju padine planine Tare i stare drvene crkve u susednim selima Jablanici i Dobroselici. Ski-staze Obudojevice nalaze se preko puta hotela. U okviru objekta možete koristiti besplatan privatni parking. Opšte: restoran, bar, recepcija radi non-stop, dnevna štampa, sobe za nepušače, porodične sobe, lift, sef, restoran (à la carte). Aktivnosti: sauna, fitnes centar, spa i velnes centar, tursko/parno kupatilo, zatvoreni bazen (tokom čitave godine). Internet: Bežični internet je besplatan i dostupan u čitavom hotelu. Parking: Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta.
Kapacitet objekta sastoji se iz luksuznih 5 apartmana, 3 studia i 10 soba, maksimalnog kapaciteta od 46 gostiju. Hotel se sastoji iz jedne suterenske i četiri nadzemne etaže, povezane panoramskim liftom. Hotel&Spa Idila ce svoje goste očarati modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja, iz kog posebno ističemo spa centar sa bazenom i jacuzzi kadom, saunom, parnim kupatilom i teretanom.
Ljubazno osoblje Hotela & Spa IDILA 4**** za Vas su na raspolaganju 24h. Uz kvalitetan smeštaj noćenje obuhvata i kontinentalni doručak na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu. Gosti koji žele mogu da uplate i večeru. Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, fitness i opuštanje u SPA centru – sve to ćete pronaći u Hotel&Spa Idila.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu
DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija
ul. Železnička br. 46
21000 Novi Sad

Telefoni:
tel: +381 (0)  21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
office@deustravel.rs
www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.