VILLA NATURAL WOOD ZLATIBOR

VILLA NATURAL WOOD – ZLATIBOR
SAN POD “NEBOM OD BOROVA”
U najlepsem i najmirnijem delu Zlatibora,od urbanog dela dovoljno daleko da Vam obezbedi savršen mir, a dovoljno blizu da imate sve na dohvat ruke, nalazi se Villa Natural Wood….
Na zatalasanim brežuljcima Vlaovine,sa pogledom na grad,Čigotu,Tornik i fantastične zlatiborske zalaske sunca,nalazi se kompleks u kome ćete sigurno naci svoj mir.
Villa Natural wood  je sagradjena od materijala od kojih su se kuce na ovim prostorima gradile vekovima i na nacin na koji su to radili drevni majstori.Tradicionalna kombinacija bora,kamena i zemlje-keramike,fantastično je uklopljena u prirodno okruženje. A upravo ta kombinacija-prirodnih materijala i mirnog okruzenja,garancija je za savrsen odmor. Pogledajte deo koji je dograđen krajem 2013. godine. 

no images were found


A ako Vam to nije dovoljno,na dlanu mozete imati celi svet-na raspolaganju Vam je kablovska televizija sa plazma televizorima,superbrzi bezicni internet.I naravno,sve ostalo sto boravak cini ugodnijim-moderno opremljena kupatila,kuhinje i sva dodatna oprema.
I zato-ako zelite savrsen spoj tradicionalnog i modernog,savrsen mir i vezu sa svetom,san pod “nebom od borova”,toplinu doma i kada ste na odmoru-onda je vila Natural Wood prava adresa.

Smestajni kapaciteti su podeljeni u tri apartmanske celine :
Rezidencija Natural Wood (4-8 osoba)
Luxuri apartman (3-6 osoba)
Standard apartman (2 osobe)

Villu Natural Wood moguce je iznajmiti za smestaj i kao dve posebne brvnare.

no images were found

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

 

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.