BOHINJ SLOVENIJA

BOHINJ SLOVENIJA

Bohinj, sa svojim prelepim ledenim jezerom i prekrasnom prirodom, jedan je od prirodnih bisera Slovenije. Nalazi se u središtu Triglavskog narodonog parka, sa koga možete videti prelepe vodopade, pašnjake i livade koji okružuju Bohinjsku dolinu. U središtu te netaknute prirode nalazimo prvi EKO hotel u Sloveniji Bohinj Park Hotel, koji je u blizini Bohinjskog jezera i nudi vam izvanredan pogled na Julijske Alpe. Bohinj je najpoznatiji po jezeru, najveće stalno i prirodno Slovenačko jezero sa kristalno jasnom vodom, koje leži na 525 m nadmorske visine, i istovremeno je najprepoznatljiviji znak Bohinja, iako Bohinj nudi mnogo više. Ako uživate u aktivnom odmoru, možete se odlučiti za biciklizam, rafting, planinarenje, a u toku leta možete priuštiti i plivanje u jezeru, a ako ste ljubitelji penjanja možete se popeti na planinu Komarča ili do doline sedam jezera.
U slučaju da svoje vreme želite da provedete umireno, možete pogledati jedno od mnogih znamenitosti, koji ovaj prelepi kraj i okolina nude – od Bledskog grada do Planšarskog muzeja ili posetite Vodeni park Bohinj, koji vam nudi nazaboravne doživljaje u jednom od prostranih bazena (kako unutrašnjih tako i spoljašnjih), adrenalinske spuste niz tobogane, a za one malo umerenije, koji pre svega žele potpunu relaksaciju, očekuje širok spektar usluga u relaksacionim centrima – od raznovrsnih masaža do saune, aromaterapije i kozmetičkih usluga. Pustite tada da vas Bohinj Park EKO Hotel razmazi. 

no images were found

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 
Bohinj se ponosi sa brojnim prirodnim znamenitostima, među kojima je najpoznatije Bohinjsko jezero, koje je najveće stalno jezero u Sloveniji, i upravo zbog toga je Bohinj sa okolinom pravi raj za aktivno provođenje vremena, zbog svoje jedinstvene pozicije unutar netaknute prirode Triglavskog narodnog parka, koji nudi brojne mogućnosti za najrazličitije sportske i druge aktivnosti.
Bohinj je okružen planinama. I gde su padine i grebeni planina prepleteni planinskim putevima, to je pravi raj za izletnike, planinare i alpiniste. Zadovoljstvo će takođe naći i posetioci željni penjanja, jer tokom toplih meseci u neposrednoj blizini više primernih, dobro opremljenih staza za penjanje. Dinamičan reljef i veoma slikovita pejzaž oduševiće svakog biciklistu, koji će posle biciklističke ture ohladiti noge u kristalno čistom Bohinjskom jezeru. Sledeće spada u jedno među najlepših jezera uopšte i kao takvo je više puta oduševilo pesnike, pisatelje i druge.

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

 

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.