write article

CORFU HOLIDAY PALACE 5*

CORFU HOLIDAY PALACE 5* – OSTRVO KRF

Luksuzni hotel Corfu Holiday Palace 5* nalazi se u predgrađu grada Krfa, u mestu Kanoni, od centra grada je udaljen 4 km, a od aerodroma nepun kilometar. Lociran je u vrtu koji se prostire na oko 45000 m2. Nalazi na uzvišenju i do privatne peščane plaže gosti se spuštaju liftom.

no images were found

Sadržaj: Sobe su raspoređene u glavnoj zgradi i bungalovima. Gostima su na raspolaganju restoran u glavnoj zgradi, a la carte restoran, bar na plaži, bar kod bazena, suši bar, Wi-Fi (uz doplatu), lift, spoljašnji bazen sa morskom vodom, unutrašnji bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, peškiri za plažu, fitness centar, stoni tenis, teniski teren (oprema se dodatna plaća), sauna i masaže (uz doplatu), kuglanje (uz doplatu), igralište za decu, dečiji bazen.

Smeštaj: Hotel ima sa 264 sobe. Standardne su površine 30 m2. Poseduju kupatilo sa kadom/tušem, wc, fen, telefon, SAT TV, mini-bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), klimu, balkon ili terasu, gledaju na baštu ili jezero, delimično ili direktno na more. U sobama se nalazi francuski ležaj ili dva odvojena, standardna kreveta. Treći krevet je pomoćni, na razvlačenje. Nalaze se u glavnoj zgradi. Superior dvokrevetne sobe su na gornjim spratovima hotela i imaju pogled na more ili jezero. Površine su 30 m2. Superior sobe u bungalovima imaju pogled na more, a njihova veličina je takođe 30 m2. Smeštene su pored glavne zgrade, u prelepom okruženju i okružene su zelenilom. Poseduju kupatila sa kadom/tušem, wc, fen, telefon, SAT TV, minibar (uz doplatu), sef (uz doplatu), klimu, balkon ili terasu. Ove sobe mogu smestili do tri osobe, a treći ležaj je pomoćni. Porodične sobe u bungalovima imaju pogled na vrt, a sastoje se od odvojene dnevne sobe i spavaće sobe koja je na spatu. Veličine su 60 m2 i imaju dva kupatila. Mogućnost boravka u ovim sobama zahteva četiri osobe (dva ležaja su pomoćna). Wi-Fi internet konekcija je dostupna uz doplatu u svim smeštajnim jedinicama.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto, samoposluživanje).

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.