BELVEDERE HOTEL 3*

BELVEDERE HOTEL 3* – BENITSES – OSTRVO KRF

Hotel Belvedere 3* se nalazi u oblasti Agios Ioannis Peristeron, na jugoistočnoj obali ostrva. Prvo poznatije mesto Benitses udaljeno je oko 3 km. Lokalna autobuska stanica je prekoputa hotela. Od male šljunkovite plaže, opremljene ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela, deli ga magistralni put. Od grada Krfa je udaljen 16 km, a od aerodroma 15 km.

no images were found

Sadržaj: Hotelska zgrada ima dva krila i dva lifta. U sklopu kompleksa je spoljašnji bazen, bar pored bazena sa uključenim ležaljkama i suncobranima oko bazena i restoran. Na recepciji se može obezbediti sef i Wi-Fi uz doplatu. Peškiri za plažu se dobijaju uz doplatu.

Smeštaj: Sve sobe, ukupno 170, dele se na tri tipa: comfort, standard i superior. Comfort sobe imaju klimu, SAT TV, mini frižider, kupatilo i namenjene su za smeštaj dve ili tri odrasle osobe (treći krevet je pomoćni) ili dvoje odraslih i dvoje dece, koja koriste dva pomoćna kreveta ili krevete na sprat. Standard sobe sa bočnim pogledom na more ili planinu, su klimatizovane i opremljene SAT TV-om, mini-frižiderom, kupatilom sa tuš kabinom i terasom. Opremljene su sa dva odvojena ležaja uz mogućnost dodavanja pomoćnih ležajeva ili kreveta na sprat. Superior sobe su većih dimenzija, luksuznije opremljene i sve imaju panoramski pogled na more. Treći ležaj u superior sobi je sofa na izvlačenje, a moguće je dodati još jedan pomoćni krevet.

Usluga: All inclusive. Doručak, ručak i večera se služe u glavnom restoranu, a užina u baru pored bazena. Pića se služe u periodu od 10-23 h.

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *