MOUZENIDIS TRAVEL – NOVI SAD

Naša agencija DEUS TRAVEL već dugo sarađuje sa agencijom MOUZENIDIS TRAVEL i nudi njihove aranžmane. Kao predstavnici agencije MOUZENIDIS TRAVEL u Novom Sadu, posredujemo u prodaji aranžmana u njihovoj organizaciji i cene aranžmana ni u čemu se ne razlikuju od cena koje se nalaze na njihovom sajtu. DEUS TRAVEL je ovlašćeni agent agencije MOUZENIDIS TRAVEL za Novi Sad. 

Sedište kompanije  MOUZENIDIS TRAVEL se nalazi u Solunu. Ponuda kompanije je prevashodno bazirana na hotelskim kompleksima po celoj Grčkoj.Mnogobrojne mogućnosti  holdinga MOUZENIDIS GROUP su velika prednost u  kreiranju i promociji jedinstvenih i raznovrsnih putovanja u Grčku. Na teritoriji Grčke posluje u 14 kancelarija: Solun, Atina, Halkidiki, Pierija, Kastorija, Krit, Krf, Rodos, Tasos, Zakintos i Peloponez. Osim Grčke, u  ponudi možete pronaći i druge destinacije kao što su: Bugarska, Rumunija, Rusija a uspešno su razvili i sektor incoming-a radi prijema gostiju u Srbiju.

MOUZENIDIS TRAVEL aranžmane u Novom Sadu možete naći u poslovnici DEUS TRAVEL-a u Železničkoj ulici, br 46. Ukoliko želite da rezervišete aranžman u organizaciji FILIP TRAVEL, kao ovlašćeni agent agencije MOUZENIDIS TRAVEL za Novi Sad  možete nas kontaktirati na  021 210 10 77 ili 069 189 98 89 i proveriti da li je raspoloživ neki od aranžmana u organizaciji MOUZENIDIS TRAVEL-a.

MOUZENIDIS TRAVEL NOVI SAD PONUDA ARANŽMANA:

 

Informacije i rezervacije Mouzenidis travel u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *