ASTRA TRAVEL NOVI SAD

Naša agencija DEUS TRAVEL već dugo sarađuje sa agencijom ASTRA TRAVEL i nudi njihove aranžmane. Kao predstavnici agencije ASTRA TRAVEL u Novom Sadu, posredujemo u prodaji aranžmana u njihovoj organizaciji i cene aranžmana ni u čemu se ne razlikuju od cena koje se nalaze na njihovom sajtu. DEUS TRAVEL je ovlašćeni agent agencije ASTRA TRAVEL za Novi Sad. ASTRA TRAVEL radi od 1998. godine sa uverenjem da dužnost prema klijentima prestaje tek kada sigurno i uspešno završite vaše putovanje, a naša agencija DEUS TRAVEL omogućava da rezervišete svoj aranžman u organizaciji ASTRA TRAVEL-a u Novom Sadu.

ASTRA TRAVEL je turistička agencija čije je sedište u Beogradu, u čijoj se ponudi prvenstveno nalaze aranžmani vezani za letovanje na poluostrvu Sitonija, koje se nalazi na Halkidikiju u Grčkoj. Osim letovanja na Sitoniji ASTRA TRAVEL nudi i zimovanja, wellness aranžmane, evropske ture, krstarenja, ture po Srbiji…

ASTRA TRAVEL aranžmane u Novom Sadu možete naći u poslovnici DEUS TRAVEL-a u Železničkoj ulici, br 46. Ukoliko želite da rezervišete aranžman u organizaciji ASTRA TRAVEL, kao ovlašćeni agent agencije ASTRA TRAVEL za Novi Sad  možete nas kontaktirati na  021 210 10 77 ili 069 189 98 89 i proveriti da li je raspoloživ neki od aranžmana u organizaciji ASTRA TRAVEL-a.

ASTRA TRAVEL NOVI SAD PONUDA ARANŽMANA:

Informacije i rezervacije ASTRA TRAVEL u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.