PRAG SPECIJAL 2019.!!!

PRAG- promo od 79 €

P R A G -DREZDEN – KARLOVE VARI – PLZEN
Termini: 2019.
Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanje grada
AUTOBUSOM – 6 DANA 3 NOĆENJA

Zovu ga gradom stotine tornjeva, zlatnim gradom i majkom svih gradova. Pogled na panoramu ovog slovenskog grada na Vltavi ostaviće vas bez daha i po tvrdnji mnogih Prag je najromantičniji, najlepši i najočuvaniji grad Evrope. Od 10. veka on je dom prinčeva, kraljeva, careva i predsednika, savršen sklad gotike, renesanse , baroka i art nuoveau-a…
1. DAN putovanja (sreda): BEOGRAD- NOVI SAD – PRAG.Sastanak grupe u 18.30 na na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Predvidjeno vreme polaska u 19.00 časova. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Novi Sad (ulazak putnika kod Stare lokomotive oko 19:55
2. DAN (četvrtak): PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada – pešačka tura (Hradčani, Strahovski manastir, Kraljevski dvorac, katedrala Sv.Vita, Karlov most, Jevrejska četvrt, Staromesne namjesti, Vaclavske namjesti…). Nakon razgledanja smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativnu vožnju brodom po Vltavi gde ćete uživati u romantičnom pogledu na znamenite lokalitete uz zvuke čuvenog Bedžiha Smetane. NOĆENJE.
3. DAN (petak): PRAG – DREZDEN – PRAG
DORUČAK. Slobodan dan u Pragu ili fakultativni, celodnevni izlet u Drezden, jedan od najlepših nemačkih gradova koji s ponosom nosi epitet »Firenca na Elbi«: Katedrala, Opera, Cvinger, Brul terasa i prijatna šetnja pored reke Elbe. Drezden takođe preporučujemo i ljubiteljima šopinga koji je u ovom gradu pravo zadovoljstvo. NOĆENJE.
4. DAN (subota): PRAG – KARLOVE VARI – PRAG
DORUČAK. Sobodan dan u Pragu ili fakultativni celodnevni izlet u Karlove Vari – najpoznatiju banju Evrope gde su boravili mnogi evropski vladari, vrhunski slikari, pesnici… Povratak u Prag u popodnevnim satima. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.
5. DAN (nedelja):NOVI SAD- BEOGRAD.
Napuštanje hotela posle doručka i oko 09.00h polazak za Srbiju. Dnevna vožnja preko Horgoša, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko 23.00 h (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.
CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U  PO OSOBI :

CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI :

Termini polaska 2019.
HOTEL : Aparthotel EDEN /ex Kovis/ 3*** 89 €
*PROMO SOBE – BROJ SOBA PO PROMO CENI JE OGRANIČEN 79 €

HOTEL CITY CLUB PRAHA 3*** 1/2 N/D  79 €

HOTEL FORTUNA WEST 3*** 1/2 ND     69 €
USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA 35 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 2 jednake mesečne rate prilikom rezervacije – čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podležna je promeni.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, tri noćenja sa doručkom na bazi samposluživanja tzv. »švedski sto« u odabranom hotelu u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u Pragu, razgledanje Praga, usluge vodiča – pratioca prema programu za vreme trajanja aranžmana; troškove organizacije putovanja,
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera – Kompas Praha), individualne troškove i ostale nepomenute troškove. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner Kompas Praha – Rytířská 26 –Praha.
OSIGURANJE: Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 500 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
Jednokrevetne sobe se rade isključivo na upit i doplata iznosi hotel 4**** 55 €.
CENA FAKULTATIVE: Vožnja brodom – 15 €; Karlove Vari – 25 €; Drezden – 30 € (deca do 5.99 g. GRATIS, od 6 do 14.99 g. 20€) Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa ostvarila, a u slučaju manjeg broja prijavljenih, cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, koju putnici nisu u obavezi da prihvate.
OPIS HOTELA

FORTUNA WEST 3*** se nalazi u u zapadnom delu Praga I sa istorijskim delom grada je povezan direktnom tramvajskom linijiom (stanica tramvaja na oko 200m od hotela) odakle se do srca grada stiže za oko 20 minuta. Sve sobe sa TWC, SAT TV a gostima hotela na raspolaganju restoran I lobi bar gde se služe kokteli. www.hotelfortunawestprague.com

Hotel CITY CLUB 3*** se nalazi u centru Praga, na 15-tak minuta hoda od Vaclavovog trga I na pet minuta hoda od najbliže stanice metroa. Sve sobe sa TWC, SAT TV.Gostima hotela su na raspolaganju restoran, menjačnica, bilet servis. www.city-club.cz

Aparthotel EDEN 3*** / ex Kovis/ je renoviran hotel apartmanskog tipa koje se nalazi u mirnom delu Praha 10 u blizini trgovačkog centra Eden. Do grada se stiže autobusom (bus stanica na oko 400m udaljenosti) ili tramvajem broj 22 koji vozi direktno do srca grada (do stanice se stiže za oko osam minuta pešice). Smeštaj je u apartmanima koji se sastoje od spavaće soba, dnevnog boravka , TWC, balkon, TV. (www.kovis.cz / web adresa u izradi www.apartmanyeden.cz)

FORTUNA CITY 3*** se nalazi u mirnom delu grada Pragu 10, u ulici Becvarova 14; udaljen oko 15 minuta vožnje tramvajem. Tramvajska stanica Solidarita nalazi se tačno ispred hotela Fortuna City, a stanica metroa Strašnička udaljena je oko 500 metara od hotela. Hotel u svom sastavu ima recepciju, restoran. Sve sobe imaju TWC, telefon i TV. Više informacija na www.cpihotels.com.

Hotel OLYMPIK 4**** se nalazi u Pragu 8, u Sokolovskoj ulici br. 138. Do srca grada se stiže metroom – četiri metro stanice (stanica Invalidovna na liniji B je udaljena 200 metara od hotela) ili tramvajem br. 24 i 8 za oko 15 minuta vožnje (tramvasjka stanica se nalazi na 300 metara od hotela). Sve sobe imaju TWC, klimu, sef, telefon i SAT TV. http://en.olympik.cz/olympik/pokoje/
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours. Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

website to write essays www.deustravel.rs

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.