PARIZ NOVA GODINA 2020.

PARIZ NOVA GODINA 2020.

PARIZ – grad svetlosti, prepoznatljiv po Ajfelovom tornju, najlepšoj aveniji Šanzelize, muzeju Luvr, Trijumfalnoj kapiji, trgu Konkord, dvorcu Versaj, Operi, kabareima Mulen Ruž ,Lido, Krejzi hors, kulturnom centru Pompidu, Bogorodičinoj crkvi, kuli Monparnas. Više od 30 mostova, 400 crkava, Monmartr- slikarska meka, i Pigal – najživlja četvtr sa burnim noćnim životom, više od 60000 restorana, čine Pariz gradom svih umetnosti i svetske mode, nezaboravnim stecištem reke turista, koje u toku cele godine neprestano pohode Pariz...

Za Pariz se vezuju parfemi, vina, konjak, fascinantna kuhinja, stotinu i više kilometara metroa i ko zna koliko još u svetskim razmerama poznatih pojmova. PARIZ je grad, koji nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Proverite i Vi zašto je to tako….

PROGRAM PUTOVANJA:

30.12.2017.  BEOGRAD – PARIZ
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „INFORMACIJA “u 04.40h; Polazak aviona za Pariz u 06.40h – let JU 310; Dolazak u Pariz u 09.15h; transfer sa Panoramskim razgledom grada (minimum 15 osoba). Noćenje.
31.12.2017. PARIZ doručak
Doručak; sastanak sa vodičem ; slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti ili fakultativna poseta uz autobuski prevoz do VERSAJA; Poseta dvorcu, rezidenciji francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI. Jedan od najraskošnijih dvoraca sveta, prostire se na 11 hektara i simbol je vrhunca francuske monarhije; Fakultativna poseta muzeju LUVR, sastanak sa vodičem i odlazak pešice do muzeja, nekadašnje kraljevske palate na obali Sene, koja je 1791 pretvorena u muzej sa najbogatijim umetničkim zbirkama na svetu; povratak u hotel; noćenje.
01.01.2018. PARIZ doručak
Doručak; fakultativna poseta DIZNILENDU; sastanak na recepciji i odlazak autobusom do Diznilenda, najvećeg zabavnog parka u Evropi. Uživajte u vožnjama, paradama, bioskopskim predstavama i drugim atrakcijama; povratak u večernjim časovima; noćenje.
02.01.2018.  PARIZ – BEOGRAD
Doručak; fakultativna PEŠAČKA tura, sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza : MONTMARTRE Crkva Sacre Coeur najposečenija tačka Pariza, dominira gradom svojom belinom i položajem, najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19 i 20 veka i Place Tertr najromantičniji trg ovog grada i poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. Skok metroom na suprotni kraj grada LATINSKA ČETVRT da biste videli najlepši park Pariza Luksemburški park, Panteon, Sorbona, bulevar St. Germain i šetnju kroz latinski kvart završavamo sa katedralom Notre Dame.Polazak transfera iz hotela do aerodroma u 17h ; polazak aviona za Beograd u 20.30h – let JU 315; dolazak u Beograd u 22:55h.

KRAJ PROGRAMA.

CENA IZ TABELE PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM U EUR-ima:

 

HOTEL / KATEGORIJA / LOKACIJA

30.DEC – 02.JAN

4 dana / 3 noćenja

BEST WESTERN RONCERAY 3*

1/2

TRIPLE

QUAD

Dvokrevetna Standardna soba

Trokrevetna soba (triple)

Četvorokrevetna soba (quad)

339

279

239

AVIO KARTA od 250 eur + aerodromska taksa 126 eur (Air Serbia)

 

CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE: 3 noćenja sa doručkom ( švedski sto) u izabranom hotelu, Panoramski razgled grada (minimum 15 osoba),sve transfere prema programu , troškove organizacije i pripreme aranžmana.
CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE: Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Pariz – Beograd kompanijom Air Serbia,aerodromske takse: podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave,oko 126 eur,Boravišne takse 1,65 eur u 3*, međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, lične troškove i ostale nepomenute usluge.

 

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Versaj dvorac – (ulaznica za dvorac, prevoz i vodic) 75 Eur – odrasli / 45 Eur – deca do 16 god. , minimum 15 prijavljenih
– Muzej Luvr (ulaznica i vodič) 45 Eur odrasli, 20 Eur deca do 15 god., minimum 15 prijavljenih
– Diznilend (ulaznica, autobuski prevoz) 109 Eur odrasli, 105 Eur deca do 11 god. KUPOVINA U AGENCIJI
– Krstarenje brodom po seni (ulaznica), 15 eura.
– Pešačka tura : Obilazak peške uz koriščenje metroa(uključene metro karte) sa vodičem. 35 eur / deca 4- 12 god 5 EUR, minimum 5 prijavljenih. .

KORISNO JE ZNATI O FRANCUSKOJ:
Glavni grad: Pariz
Površina: 674.843 km²
Stanovnistvo: 65.447.374 stanovnika
Valuta: Euro
Jezik: francuski
Vremenska zona: isto kao u Srbiji
Pozivni broj: 00 33
Prevoz po gradu : Mreža javnog prevoza je odlična. Obuhvata mnoštvo autobuskih linija, metro linija, 3 tramvajske linije, prigradsku železnicu. Za nešto više od 12 eur možete kupiti karte (karne) za 10 vožnji.

OPIS HOTELA:
BEST WESTERN RONCERAY OPERA 3* Lokacija: 10, boulevard Montmartre, 75009 Paris. www.bestwestern-hotel-ronceray-opera.fr
Hotel smešten u zdanju sagrađenom u 19 veku , sa idealnom pozicijom na bulevaru Montmartre , blizu Opere Garnier, muzeja Luvr, trga Vendome i robnih kuća Galeries Lafayette I Printemps a pored hotela nalazi se muzej voštanih figura Grevin, Hard rock cafe i mnogobrojne prodavnice. Hotel poseduje 130 soba raspoređenih na 6 spratova i svaka od njih poseduje TV SAT, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa kadom/tušem i fen za kosu a u sklopu hotela su i 6 sala za konferenciju , restoran za doručak u kojem se može organizovati i večera. Doručak je po principu švedskog stola.

Najtoplije Vam preporučujemo da u gradu svetlosti posetite sledeće:
– TRIJUMFALNA KAPIJA – Veličanstvena panorama Pariza dostupna Vam je svakog dana od 10:00 h do 22:30 h. Specijalno svake prve nedelje u mesecu ulaz je besplatan.
– KATEDRALA NOTRE DAME – Maestralno delo gotske umetnosti, izgradjeno u periodu od XII do XIV veka. Predstavlja nultu tačku orijentacije, sve razdaljine u Francuskoj se računaju u odnosu na katedralu. Otvorena je od 08:00 h do 17:45 h.
– AJFELOV TORANJ – Veličanstvena građevina Gustava Ajfela iz 1889 god. Visok je 317 m , a težak 10000 t. Toranj možete posetiti svakoga dana od 09:30 h do 23:00 h i to na dva načina: liftom i stepenicama do drugog sprata.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu SOCIETE GENERALE BANKE za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
NAČIN PLAĆANJA:
– gotovinski – uplata avansa od najmanje 50 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska
– preko računa – kreditima poslovnih banaka
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 30000001079 , od 25.01.2017. osiguravajuće kompanije Akcionarsko društvo za osiguranje Milenijum Osiguranje ado, Novi Beograd ul. Bulevar Mihajla Pupina br. 10L.
Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

ZA REALIZACIJU PUTOVANJA JE POTREBNO MINIMUM 10 PUTNIKA. U slučaju manjeg broja prijavljenih rok za otkazivanje je 5 dana pre putovanja.

RIVOLI TRAVEL COMPANY ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja RIVOLI TRAVEL COMPANY koji su sastavni deo ovog programA
molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta-pasoše i njihovu validnost.
Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

PROGRAM PUTOVANJA br. 1 od 16.10.2017.

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.