KRAKOV NOVA GODINA 2020.

NOVA GODINA 2020.!!! 
K R A K O V za 149 €
Vroclav – Aušvic – rudnik soli Vielička
POLAZAK: 29. decembar 2017.
Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja
6 DANA – 3 NOĆI – AUTOBUSOM za 149 €
Krakov, čiji se stari deo grada s pravom popularno naziva i ’’Severna Firenca’’ – nije više poljska prestonica, ali je iz mnogo opravdanih razloga ekonomski, naučni i turistički centar ove istočno-evropske države. Krakov je grad mladih, grad kraljeva, umetnika i naučnika. U Krakovu se nalazi i najstarija građevina Jagelonovog univerziteta „Maijus kolegijum“ koja je danas pretvorena u muzej sa velikim brojem neobičnih astroloških instrumenata i profesorskih alata. Uživanje u mnogobrojnim lepotama ovog čarobnog grada ne propustite da začinite i čašicom čuvene „zubronjke“, nadaleko poznate votke sa aromatičnim travama…

1. DAN putovanja (PETAK 29.12.2017.): BEOGRAD /NOVI SAD / SUBOTICA – KRAKOV. Sastanak grupe u 18.30 h sa PARKINGA KOMBANK ARENE, južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulazsa autoputa).. Predvidjeno vreme polaska u 19.00 h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora
2. DAN (SUBOTA 30.12.2017.): KRAKOV.Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku, panormasko razgledanje grada (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel, Katedrala, Renesansni dvorac (smatra se najlepšim severno od Italije), Glavni trg (jedan od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedna od najlepših urbanističkih celina uopšte), Pijaca, Palata Krzysztofory, Crkva Sv. Ane, Florianska ulica, Vrata Barbican. Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (posle 14 časova) i slobodno popodne. Predlažemo i šoping u jednom od najboljih šoping centara u Poljskoj – Galeria Krakowska u Krakovu. NOĆENJE.
3. DAN (NEDELJA 31.12.2017.): KRAKOV – AUŠVIC – KRAKOV.DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni obilazak Aušvica – potresno svedočanstvo Drugog svetskog rata. Povratak u Krakov. U večernjim satima, individualni doček na ulicama Krakova. SREĆNA NOVA GODINA 2018.! Posle ponoći povratak u hotel (individualno). NOĆENJE.
4. DAN (PONEDELJAK 01.01.2018.): KRAKOV – VROCLAV – KRAKOV.DORUČAK. Slobodan dan u Krakovu, a mi vas pozivamo da ne propustite celodnevni, fakultativni izlet u Vroclav – grad patuljaka, smešten na obalama reke Odre. Očaraće vas ne samo bajkoviti prizori srednjevekovnog trga, fascinantna arhitektura već i bogat društveni život. Zbog armije sićušnih stanovnika „razbacanih“ čak i po najneobičnijim mestima daju mu i epitet „grad patuljaka“. U večernjim satima povratak u Krakov. NOĆENJE.
5. DAN (UTORAK 02.01.2018.): KRAKOV – RUDNIK SOLI VILIČKA – SUBOTICA / NOVI SAD/BEOGRAD.DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka. Slobodan dan u Krakovu do polaska za Beograd uz mogućnost fakultativne posete rudniku soli Vilička – lavirintu dužine 300 km na 9 nivoa i dubine 327 m sa predmetima isklesanim ljudskom rukom iz blokova soli. U 18.00 h polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja preko Horgoša, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora…
6. DAN (SREDA 03.01.2018.): BEOGRAD…Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 06.00 časova (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.
CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI :

Hotel CHOPIN 3***

CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI :

Hotel CHOPIN 3*

149 €

*doplata za jednokrevetnu sobu 95 Rezervacije jednokrevetnih soba se rade ISKLJUČIVO na upit..


ARANŽMAN OBUHVATA:
Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, tri noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv »švedski sto«) u odabranom smeštajnom objektu u dvokrevetnim sobama ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, obilaske prema programu, usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i troškove organizacije putovanja u celini.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.
OSIGURANJE: Mogucnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 600 dinara sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja, Milutina Milankovića 134 Beograd).
CENA FAKULTATIVE: Vilička-rudnik soli 25 €, Aušvic 25 €, Vroclav 30 € koje predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom fakultative-inostranom agencijom (neophodan minimum od 20 putnika, Vroclav 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera-organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate) Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner Kompas, Willowa 8/10, Warszawa end_of_the_skype_highlighting Poland.

Hotel VIENNA HOUSE EASY CHOPIN 3***

www.viennahouse.com/en/easy-chopin-cracow/the-hotel/overview.html

Hotel je udaljen od centra i zamka Vavel oko 2 km, od glavne železničke stanice oko 900m (tramvajska stanica Rondo Mogilskie na oko 200m udaljenosti od hotela) i glavne gradske pijace oko 1.5 km. Sve sobe imaju TWC, SAT TV, WiFi. Gostima hotela su na raspolaganju restoran i  bar.

Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 50 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.