APOLLON HOTEL 2*

APOLLON HOTEL 3*- OSTRVO KRIT 

Hotel Apollon 3* se smestio u veoma popularnom gradiću, a ujedno i letovalištu Agios Nikolaos, 64 kilometra istočno od glavnog grada Herakliona. Nekada drugi blok hotela Santa Marina, danas je zaseban, hotel koji potpuno samostalno funkcioniše i sa svojim sadržajima čini da ugođaj bude potpun, a boravak svim gostima udoban. Blizina centra grada, kao i čuvenog jezera okruženog brojnim tavernama i kafeterijama, čini lokaciju ovog hotela i više nego povoljnom. Za ljubitelje aktivnog odmora, ovo može biti odlična polazna tačka za obilazak istočnog dela ostrva. Atraktivno mesto Elunda udaljeno je 9 kilometara, čuvena plaža sitnog belog peska i tirkiznog mora Vulisma udaljena je 11 kilometara (saobraća gradski autobus), jug ostrva i čarobna “libijska nevesta” Jerapetra, udaljena je svega 30ak minuta vožnje od hotela. Za putnike, ljubitelje mirnog mora, ovo može biti idealna lokacija, jer se Agios Nikolaos smestio u prirodnoj uvali Mirabelo, što garantuje pretežno mirno kritsko more i uživanje u kupanju, kako za odrasle tako i za porodice sa decom. Aerodrom Heraklion je udaljen 60 kilometara od hotela.

no images were found

Sadržaj: recepcija, lobi kafe bar, glavni restoran delom na otvorenom, TV kutak, video igre, bilijar, pikado, stoni tenis, bazen, suncobrani i ležaljke pored bazena (besplatno), Wi-Fi (besplatno), internet kutak uz doplatu, lift.

Smeštaj: Hotel se sastoji od 70 soba nedavno renoviranih, tipa standard. Promo sobe – iste opremljenosti kao i standard sobe, ograničen broj soba po nižim cenama. Svaka soba sadrži: individualni klima uređaj, Wi-Fi (besplatno), SatTV 32”, mini frižider, sef uz doplatu, kupatilo sa tuš kadom, fen za kosu, balkon ili terasu.

Usluga: Polupansion, doručak i večera. Obroci se služe po principu švedskog stola.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.