LIBERTY HOTEL 3*

LIBERTY HOTEL 3* – RETIMNO – KRIT

Hotel LIBERTY 3* se nalazi u centru mediteranskog gradića Retimna, 78 km od aerodroma u Heraklionu. U blizini hotela je stanica autobusa kojim možete otići do obližnjih plaža kao što je na primer “Baja” ili do neke od poznatih taverni sa kvalitetnom tipičnom kritskom hranom i pristojnim cenama, gde odlazi lokalno stanovništvo.

Od velike lepe peščane plaže ima oko 7-8 min.hoda kroz živopisne gradske uličice sa radnjama I suvenirnicama. (250 m do mora, a šetalištem još nekih 400 m do velike peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama uz malu doplatu)

no images were found

Hotelski sadržaj: Hotel Liberty 3*je izgrađen 1988, a renoviran 2007.godine. Glavni bar se nalazi u lobiju, a doručak se služi u sali koja se nalazi na međuspratu. Na krovu hotela se nalazi bar gde možete uživati uz koktele u lepom pogledu na grad. Hotelski bazen se nalazi ispred hotela i povezan je sa potpuno opremljenom fitnes salom (uz doplatu). Ispred hotela postoji parking.

Smeštaj: Hotel ima 24 sobe od kojih 15 standardnih, 6 trokrevetnih I 3 superior. Sve su opremljene sa kupatilom, tuš/kada, klimom (uz doplatu 2 €/dnevno-bilo 2017.god.), frižiderom, duplim staklom na balkonskim vratima, SAT TV, telefonom, besplatnom internet konekcijom…

Usluga:Možete birati: Noćenje sa doručkom ili Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife – samoposluživanje).
Lepe renovirane sobe – besplatan internet. Pogodan za one koji vole da su u centru lepog mediteranskog gradića, u neposrednoj blizini Starog grada koji svojim šarmom i obiljem radnji, suvenirnica, kafeterija i taverni, privlači turiste širom sveta…

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.