HOTEL OLYMPIC PALLADIUM 3*

HOTEL OLYMPIC PALLADIUM 3* – RETIMNO – KRIT

Hotel se nalazi u samom centru jednog od lepših gradova na Kritu, Retimna, na odaljenosti od svega 200 m od starog grada. Od duge peščane plaže nagrađene plavom zastavicom hotel je udaljen 800 metara. Ovaj hotel preporučujemo svim putnicima koji biraju moderan hotel, a nedaleko od centra zbivanja.  Od aerodroma je udaljen 80 kilometara.

no images were found

Sadržaj: 24h recepcija, lobi, restoran, restoran na otvorenom, glavni bar, kafeterija, bazen na otvorenom, na krovu hotela “Garden bar” sa garniturom za sedenje kao i kafić i spoljašnji  đakuzi sa ležaljkama, menjačnica, prostorija za odlaganje prtljaga sa tuševima na raspolaganju gostima, lift, wi-fi, internet kutak, teretana, sala za konferencije.

Smeštaj: Hotel ima 75 udobnih, modernih soba, koje sadrže sledeće: centralnu klimu (uključeno u cenu), wi-fi (besplatno), ADSL konekcija, sef (uz doplatu), telefon, kupatilo (tuš/wc), fen za kosu, SatTV, frižider. Sobe mogu primiti dve odrasle osobe i dete uzrasta do 12 godina ili tri odrasle osobe. Gostima koji putuju sa bebom, bebi krevetac je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga: Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.