PORFI BEACH HOTEL 3*

PORFI BEACH HOTEL 3* – NIKITI

Položaj

Hotel se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Sithonia, 3 km od centra mesta Nikiti,od aerodroma u Solunu udaljen je 108 km. Porfi Beach je među najtraženijim hotelima na Stoniji ,smešten je na širokoj peščanoj plaži koja je ušuškana zelenilom.Hotel se sastoji iz nekoliko objekata koji su raspoređeni po prelepom dvorištu.

no images were found

Sadržaj

U sklopu hotelase nalaze recepcija na kojoj postoje sefovi koji se uz doplatu mogu iznajmiti, restoran, nekoliko barova i taverna koja je iznad same plaže.U hotelskom lobiju postoji i WiFi .Tu su još i teniski teren,bilijar,teren za basket,mogućnost iznajmljivanja kola i raznih izleta.U okviru hotelskog kompleksa postoji i mini market.Za najmlađe goste tu su igralište za decu i otvoreni bazen sa dečjim delom. Postoji i program animacije za odrasle i decu.

Smeštaj

Porfi Beach raspolaže sa 88 smeštajnih jedinica i nudi četiri tipa smeštaja.Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo sa fenom za kosu, satelitsku TV, frižider i terasu.
Standardne sobe su površine oko 22m² .Namenjene su smeštaju 2 osobe.

U standardnim sobama se nalazi francuski ležaj ili dva odvojena standardna ležaja.

Superior sobe su površine oko 24m² ,namanjene su smeštaju 2 do 3 osobe i u njima se nalazi jedan francuski ležaj ili dva standrdan i sofa. Junior suite je nešto veća smeštajna jedinica, površine oko 40 m².Prostor se sastoji iz kombinovane dnevno-spavaće sobe u kojoj su francuski ležaj ili dva standardna ležaja i sofa.

Superior porodična(family) soba,površine oko 28 m² ,namenjena je smeštaju 2 do 4 osobe.Sastoji se iz kombinovano dnevno-spavaćeg dela u kome se nalazi jedan francuski ili dva standrdna ležaja i sofa na razvlačenje.Porodični(family) suite je površine oko 47m²,namenjen smeštaju 2 do 4 osobe.Sastoji se iz spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i dnevnog boravka u kome se nalaze dve sofe.Osnovna usluga u hotelu je noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate za polupansion.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.