LAGOMANDRA BEACH HOTEL 4*

LAGOMANDRA BEACH HOTEL 4* – NEOS MARMARAS

Položaj: Na samo 6 km od kosmopolitskog i živopisnog Neos Marmarasa, na čarobnoj i peskovitoj obali bogatoj zelenilom, nalazi se hotelski kompleks Lagomandra. Sastoji se iz dva hotela od kojih je Lagomandra Beach na samoj plaži. Udaljen je 100 km od Soluna. Peskovita plaža okružena borovom šumom sastoji se iz dva dela ¬ jedan deo opremljen hotelskim ležaljkama i suncobranima (uz doplatu) na kojoj se nalazi i plažni bar i drugi deo gde možete uživati u većoj slobodi i divljini i probati razne sportive na vodi.

no images were found

Opis smeštaja:

Deluxe soba:

oko 26m2, dizajnirana za 2-3 osobe (dva standardna ležaja i pomoćni), nalazi se u objektima koji su bliži moru, pogled bašta ili bazen.
Deluxe soba bočni pogled more: oko 26m2, smeštena u zgradama najbližim moru, dva standardna kreveta sa sofom na razvlačenje, dizajnirana za 2-3 osobe.

Superior soba: 

oko 18m2, kompletno renovirana 2008. godine, s pogledom na vrtove, dva standardna kreveta sa sofom na razvlačenje, namenjena za 2-3 osobe.

Deluxe family soba:

oko 32m2, sastoji se iz jedne prostorije, sa tri standardna ležaja (i jednim pomoćnim), namenjena za dve odrasle osobe i dvoje dece, nalazi se u prizemlju i gleda na baštu.

Family soba:

oko 25m2, sastoji se iz jedne prostorije, sa dodatnom sofom na razvlačenje, namenjena za dve odrasle osobe i dvoje dece, nalazi se uglavnom u prizemlju, gleda na baštu.

Junior suite: 

35m2, kombinacija dnevnog boravka i spavaće sobe, nalazi se na prvom spratu, pogled na bazen ili more, dva standardna kreveta sa sofom na razvlačenje, dizajniran za 2-4 osobe.

Apartman:

sastoji se iz dve dvokrevetne sobe spojene vratima ili jedne velike sobe, gleda na baštu i namenjen je za max 5 osoba.
Deluxe suite sa privatnim bazenom: nove sobe, izgrađene 2018. godine, dizajniran za 4-5 osoba, sa jednim bračnim krevetom i jednim velikim kaučem na razvlačenje.
Maisonette sa privatnim bazenom: oko 79 m2, nove sobe na 2 nivoa, izgrađene 2018. godine, dizajnirana za 4-6 osobe, ima 2 bračna kreveta i sofu.

Ishrana je na bazi polupansiona, po principu samoposluživanja (švedski sto).

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.