VILA SANDY SIVOTA

VILA SANDY SIVOTA

Vila Sandy je udaljena oko 500m od plaže Zavia i na oko 800m od centra Sivote. Vila je kompletno opremljena: klima uređaj, LCD- televizori, internet, garderoberi, potpuno opremljena kuhinja (frižider, šporet, aspirator, pribor za jelo, posuđe), trpezarijski sto i stolice, garnitura za sedenje na terasi. Vila sadrži prelepu baštu sa cvećem, bazen sa đakuzijem, ležajke sa suncobranima pored bazena i roštilj na otvorenom.
Vila poseduje sopstveni parking za svoje goste. Svi apartmani imaju pogled na prelepo Jonsko more, tako da gosti mogu da vide ostrvo Paksos, kao i južni deo ostrva Krf…
KATEGORIJA: ***
SADRŽAJ VILE: dvorište,otvoreni bazen,parking,roštilj na otvorenom,suncobrani i ležaljke pored bazena
SADRŽAJ STUDIJA: čajna kuhinja sa posudjem i priborom,frižider,garnitura za sedenje na terasi,klima uredjaj,kupatilo sa toaletom,terasa,tv
SADRŽAJ APARTMANA:
čajna kuhinja sa posudjem i priboromfrižidergarnitura za sedenje na terasiklima uredjajkupatilo sa toaletomterasatv
Tip smeštaja:
1/ 2 studio – u jednoj prostoriji se nalazi čajna kuhinja i jedan bračni ležaj, odvojeno kupatilo, kao i terasa sa pogledom na more. Površina studia 22m².
1/4 apartman – jedna soba sa bračnim ležajem i krevetom na sprat i odvojena čajna kuhinja, odvojeno kupatilo, kao i terasa sa pogledom na more. Površina apartmana 30m².
1/4+1 apartman – spavaća soba sa bračnim ležajem i jednim pomoćnim ležajem (po potrebi), dnevna soba u kojoj se nalazi čajna kuhinja i krevet na sprat, odvojeno kupatilo , kao i terasa sa pogledom na more. Površina apartmana 45m².

no images were found

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.