PARADISO TERME

PARADISO TERME

HOTEL TERME PARADISO 4**** superior

Terme Paradiso 4**** superior najmanje termalno kupalište u Sloveniji sa izvrstnom termalnom vodom vas očekuje tokom cele godine. Na 1.800 kvadratnih metara vodenih površina – vanjskih i unutrašnjih nudimo različite atrakcije – spora reka, tobogan Multitrack, tobogan Kamikaze sa 10 metara visine,… Unutrašnji i vanjski bazeni su otvoreni tokom cele godine, a spora reka i tobogani rade samo leti. Moderan hotel Terme Paradiso 4**** superior kategorije četiri zvezdice sa 16 prostranih, klimatizovanih dvokrevetnih soba u ugodnim bojama, s kadom za masiranje ili tušem, te suita sa odvojenim dnevnim boravkom, saunom, tušem za masažu i kromoterapiju….

Fotografije hotela Terme Paradiso 4**** 

no images were found

Opuštajući pogled na prostoran vodeni park sa svakoga balkona ili terase, televizija, veza s internetom, udobnost za sve …U prizemlju hotela Terme Paradiso 4**** superior opuštajući centar, bazeni s termalno vodom i svet sauna – oaza.  Paradiso Spa & Wellness centar daje telu i duši rajske tretmane.

Fotografije sobe hotela Terme Paradiso 4**** 

no images were found

Za lepotu – uklanjanje nezadovoljstva i problema s izgledom pomoću najnovijih kozmetičkih aparata. Za opuštanje – različite tehnike masiranja iz različitih delova sveta.Za zdravlje – finska sauna za pročišćavanje tela, parna sauna za opuštanje mišića i protiv prehlade.Za pojedince, parove, manje grupe. Rajski doživljaj za svakoga.

Fotografije bazena hotela Terme Paradiso 4**** 

no images were found

Sauna svet je moderno namešten na 1200 m2 sa 8 različitih vrsta sauna na 2 sprata: velika šumska sauna, kromo sauna, čokoladna sauna, parna sauna, panoramska bio sauna, biljna solna sauna, hamam sauna, infracrvena sauna. Unutar saune su odmorilišta, vodeni kreveti, unutranji i vanjski bazen i iglu. Svakodnevno se izvode razlilčiti rituali (blato, alge, čokolada,… ).

Fotografije sauna hotela Terme Paradiso 4**** 

no images were found


Najmodernije opremljen fitness centar na povrsini od oka 300 m2, opremljen sa najsavremenijim spravama za izvođenje aerobnih vežbi i spravama za oblikovanje misične mase. Sprave su opremjene monitorima. Isto tako nude prostor za izvodenje raznih telesnih vežbi poput pilatesa, yoge i sličnih…

Fotografije fitnessa hotela Terme Paradiso 4**** 

no images were found

Kako stići do Terme Paradiso link ovde

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na portalu www.slovenija-terme.rs

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *