AQUAPOLIS SEGEDIN

AQUAPOLIS SEGEDIN

U gradu “Sunca” i Pick salame mnogobrojne kulturne (letnja pozornica), gastronomske (takmičenje u kuvanju riblje čorbe) i sportske(kajak-veslanje) manifestacije čekaju svoje posetioce. Obnovljenom centru grada je dodeljena Nagrada za Evropski Standard.
Iz Beograda  i Novog Sada do Segedina autoputem možete stići za dva i po sata. Potpuno obnovljeni i novim uslugama obogaćeni Hunguest Hotel Forrás 4**** Banjski i Velnes Hotel Segedin čekaju svoje Goste koje se žele odmarati u mediteranskoj okolini blizu centra grada na obali reke Tise.
UŽIVANJE. AVANTURA. ODMARANJE!!!
Vodeni grad Napfényfürdő Aquapolis, sa najdužim toboganima u Evropi funkcioniše i očekuje svoje goste u toku cele godine…

Nalazi se u Segedinu, nedaleko od mađarsko-srpske granice, svega oko 15 minuta vožnje auto-putem. Komplex bazena se prostire na 4400 m2 i u okviru kompleksa za svaki uzrast će se naći odgovarajući vid odmora i uživanja.
Najatraktivniji delovi novog objekta su divovski zatvoreni tobogani dužine 223 i 272m, na čije tornjeve se prilazi liftom, na 30 metara visine. U prostoru zatvorenih bazena za uživanje na galeriji je postavljeno još 7 tobogana. Goste željne aktivnog odmora čekaju spiralni tobogani, džakuzi i vodeni slapovi. Za decu do 6 godina izgrađeni su odgovarajući plitki bazeni. U svetu za bebe-mame, na 70 m2, majke mogu bezbrižno da nahrane i uspavaju svoju decu. Decu većeg uzrasta čeka lavirint na četiri nivoa, kao i kuća za igru.
U okviru kupališta izgradili smo izuzetno tihu relaksacionu zonu, takozvani tihi wellness. Odmoru u izuzetno mirnom okruženju doprinosi i to što navedene usluge mogu koristiti lica iznad 16 godina starosti. Usluge u tihom wellnessu su bazeni za uživanje, džakuzi, masaža, finska sauna, infracrvena sauna, rimske kabine sa parom, sona sauna, kabine sa aromama i napolju saune-brvnare.

AQUAPOLIS SEGEDIN FOTO:

no images were found

U novom krilu za lečenje lekari specijalisti čekaju goste koji su došli na reumatološke, fizioterapeutske i rehabilitacijske preglede. U okviru objekta u 14 dvokretnih soba obezbeđujemo kompleksnu negu -dnevnu bolnicu- gde gosti u kulturnom okruženju mogu da se odmaraju i leče. Na dva nivoa zgrade za lečenje postoje sobe za pojedinačno vežbanje, za fizioterapiju, tretman sa podvodnim vodenim mlazom, kupka sa ugljen-dioksidom, kade sa lekovitom vodom, prostori za tretman sa lekovitim blatom, grupno podvodno vežbanje, kupalište sa tegovima, prostori za masažu i sale za vežbanje.Kao deo kupališnog kompleksa leti goste čeka lepa okolina sa parkom u najpopularnijem kupalištu u Segedinu. Na prostoru kupališta nalaze se bazeni za obuku, plivalište, bazeni za uživanje i bazeni za brčkanje dece. U periodu od maja do septembra goste očekuje bogat program i priredbe.

no images were found

.

Iz 30 metara visokog tornja, na čiji vrh se penje liftom, spuštaju se dva tobogana (anakonda od 270 metara i anakonda zatvorenog tipa sa kamikaze sekvencom od 218 metara), a sa nivoa galerije spuštaće se daljih 7 tobogana. Dužina tobogana u celom kupalištu iznosiće 1000 metara, od čega 700 metara novih, na zatvorenom.
U „vodenom gradu” četiri godišnja doba osniva se novi prostor atrakcijskog bazena sa hodnicima vodenog strujanja, brzacima, đakuzijem i ostalim elementima doživljaja.
Unutrašnji atrakcijski bazen će sa spoljnim velnes bazenom biti povezan putem isplivnika. Na južnoj strani prostora atrakcijskog bazena vizualnu povezanost sa objektima otvorenog kupališta obezbeđivaće staklena zidna površina.
Unutar teritorije kupališta biće oblikovana jedna izričito tiha, relaksacijska zona („tihi Wellness”), gde stupiti mogu samo stariji od 16 godina, obezbeđujući time gostima odmor u mirnoj okolini. Usluge: atrakcijski bazen, đakuzi, finske i infra saune, parna komora, slana komora, tepidarijum, aromatska soba, spoljna brvnara-sauna.

Specijalna ponuda za 2017. pdf

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.