HOTEL PLAŽA 2**/ 3*** HERCEG NOVI

HOTEL PLAŽA 2**/ 3*** HERCEG NOVI

Hotel Plaza 2**/3** Herceg Novi na samoj obali mora i nadovezuje se na šetalište “Pet Danica” u centru Herceg Novog. Svaka soba u hotelu Plaza Herceg Novi  ima kupatilo, telefon, a jedan broj soba ima i balkon sa pogledom na more. U A delu deo soba ima i TV i klimu.Usluga: PP – polupansion (doručakvečera- švedski sto).Smeštaj: Svaka soba ima kupatilo, telefon, a jedan broj soba ima i balkon sa pogledom na more. U A delu deo soba ima i TV i klimu. Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restorana, kafeterija, nacionalni restoran, aperitiv bar, bar na plaži, trim kabinet (uz nadoknadu), zatvoren bazen sa morskom vodom (leti nije u funkciji), sopstvenu plažu, bussines club i mali parking…

LokacijaHotel Plaza 2**/3** Herceg Novi je smešten u bujnom zelenilu Herceg Novog, uz samu obalu, na šetalištu Pet Danica.
Smeštaj-Sobe u Hotel Plaza 2**/3** Herceg Novi  –A bloku (nivo 3*) poseduju mini bar, TV, telefon, kupatilo, dok deo soba ima i klima uređaj i terasu. Sobe u C bloku (nivo 2*) su klasične sobe, bez dodatnih sadržaja, sa kupatilom, terasom i telefonom.
Hotelski sadržajiHotel Plaza 2**/3** Herceg Novi  ima sopstvenu plažu opremljenu plažnim mobilijarom sa svim potrebnim sadržajima (dodatno se naplaćuje). Raspolaže sa kongresno-koncertnom dvoranom kapaciteta 180 sedišta, staklenom salom 60-80 mesta, malom salom 35-40 mesta, umetničkom galerijom, salonom za društvene igre, salom za TV razonodu, teretanom, saunom, fitness salom i salom za masažu.
Usluga-Polupansion, doručak i večera, švedski sto… Plaža-Plaža se nalazi ispred hotela na udaljenosti oko 20 m. Delom je stenovita , a delom šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.
Napomena: A deo –renovirane sobe – sobe sa klimom, C deo nerenovirane sobe


Pogledajte fotografije  Hotel Plaza 2**/3** Herceg Novi 
 

no images were found

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:
DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija
ul. Železnička br. 46
21000 Novi Sad

Telefoni:
tel:  +381 (0) 21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
office@deustravel.rs
www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *