GRAND HOTEL TOPLICE 5***** BLED

GRAND HOTEL TOPLICE 5***** BLED

Raskošna elegancija usred Alpa!
Grand Hotel Toplice najpoznatiji je bledski hotel s najlepšim pogledima na Bledsko jezero. Obnovljeni hotel s bogatom istorijom gostima pruža užitak u tradicionalnom stilu i raskošnoj udobnosti. U njemu su boravili mnogi eminentni gosti, a danas ga posećuju oni koji žele najelegantniji boravak na Bledskom jezeru, golferi i konferencijski gosti. Hotel je i poznato mesto za venčanja i veće proslave. Ima privatnu plažu i spremište čamaca, a gostima su na raspolaganju termalni bazen i birane wellness usluge. Grand Hotel Toplice dio je lanca hotela Small Luxury Hotels…
Istorija hotela…godine 1919. hotel je prešao u slovenske ruke. Otkupila ga je domaća stanovnica Jula Molnar koja je smatrana posebno prodornom i brižnom vlasnicom te mu dala novo ime, hotel Toplice. Otprilike u isto vreme kralj Aleksandar proglasio je Bled svojom letnjom rezidencijom i prvi ga put posetio. Pretežni dio političkog i diplomatskog života tako se iz vrućeg Beograda preselio na Bled, a u hotelu Toplice nastanili su se političari i diplomati. Hotel Toplice nakon više modernizacija smatran je najluksuznijim hotelom u državi… U Grand Hotelu Toplice boravili su mnogi eminentni gosti, posljednji među njima posebno cenjen – Stanleyev pokal, koji je na svom putu po Sloveniji, domovini poznatog hokejaša Anže Kopitara, noć proveo i u Grand Hotelu Toplice. Grand Hotel Toplice poznat je i po svojim manje slavnim stalnim gostima – koji se vraćaju ponovo i ponovo te time porodičnu tradiciju poseta Bledu i boravka u Grand Hotelu Toplice prenose na sledeće naraštaje.
Sobe s karakterom…U Grand Hotelu Toplice ima svaki od 87 apartmana i soba svoj karakter. Među njima je 33 luksuznih apartmana i soba s raskošnim stilskim namještajem te prelepim pogledom na jezero. Sve sobe imaju kupaonicu s kadom ili tušem, balkon, izravnu telefonsku vezu, kablovsku televiziju, mini bar, sef, klima-uređaj i priključak na internet. Za još veću udobnost kreveti imaju mogućnost postavljanja tvrdoće madraca, a gosti si mogu birati i jastuk po meri.
Sobe hotela

no images were found


Gurmanski užitak s najljepšim pogledom u gradu…Hotelskim gostima namenjena su dva restorana. Restoran Grand hotelski je restoran izravno na obali jezera i ima vlastitu natkrivenu terasu. Restoran Julijana sa svojim intimnom atmosferom otvoren je i za vanpansionske goste. Ručkovi, večere i jela po narudžbi i organizuju se u Grand Hall, prekrasnoj dvorani za venčanja, kongrese i druge događaje za zatvorena društva. U hotelu se nalaze dva bara. U polukružnom salonu Aperitiv bara priređuju se prijemi i kokteli, popodne gosti mogu uživati u čajankama, a navečer u klavirskoj muzici. Bar Jezero na terasi pod kestenima uz jezero otvoren je samo u letnjim mesecima.
Restorani hotela

no images were found


Raskošna intima…wellness centar…u Grand Hotelu Toplice nalazi se ugodan manji wellness centar Studio Luisa. Wellness centar nudi kupke, masaže i saune. Deo wellnessa su i manje termalno kupalište i izvor termalne vode, gde gosti mogu termalnu vodu i probati. Posebnost wellnessa su tretmani za parove.
Privatna plaža, spremište za čamce i termalni izvor…Grand Hotel Toplice ima letnje jezersko kupalište s privatnom hotelskom plažom i spremištem za čamce koje privlači goste da sami otkrivaju Bledsko jezero. U wellness centru hotela nalazi se unutarsnji termalni bazen u kojem je izvor termalne vode s pozitivnim delovanjem na unutrašnje organe i nervni sistem. U bazen stalno dotiče sveža termalna voda, a tokom noći bazen se isprazni i napuni svežom termalnom vodom. Na taj je način garantovana je jedinstvena čistoća i svežina vode.
Wellness centar hotela

no images were found


Raskoš i stalan pogled na jezero…Grand Hotel Toplice ugošćuje najzahtjevnije protokolarne, društvene, poslovne i obrazovne događaje. Konferencijski prostori odražavaju karakter hotela, njegovu povijest i tradiciju. Ozračje je posebno ugodno zbog dnevne svetlosti i prekrasnog pogleda na Bledsko jezero.

no images were found

Esterijer hotela Grand Toplice…
Vise o hotelu Grand Toplice na Bledskom jezeru www.sava-hotels-resorts.com
Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

 

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *