ATLANTIDA BOUTIQUE HOTEL 5****

ATLANTIDA BOUTIQUE HOTEL 5*****

Rogaška Slatina

Verovatno ste već čuli za legendu o Atlantidi, izgubljenom gradu o kojem je prvi govorio grčki filozof Platon. Opisao ga je kao grad neverovatnog bogatstva i prirodne lepote. Naučnici ga do danas nisu pronašli, zato tamo nažalost ne možemo otići. Ali čari mističnog potopljenog grada možemo otkrivati upravo u Atlantida Boutique hotelu, za koji bi Platon sigurno napisao da je izvor inspiracije, dobrog osećanja, užitka i mira. Sadašnjost i prošlost isprepleću se na svakom koraku. S jedne strane moderan Atlantida Boutique hotel, mesto koje posjeduje umeće uravnoteživanja zdravlja tela, osećaja, misli i duha, a s druge strane nekad potopljeni grad Atlantida, iz kojega ta umeća izviru.

UNIKATNE PREDNOSTI ATLANTIDA BOUTIQUE HOTELA:

Lokacija: mirna, stopljena sa prirodnom okolinom sa pogledom na Rogašku, a ipak u neposrednoj blizini Medical centra Rogaška i središnjeg parka.
Istorija hotela (Atlantida) u elementima ponude odredišta, pri čemu ističemo vodu Donat Mg i staklo iz Rogaške Slatine, prirodnu kozmetiku Afrodita iz Rogaške Slatine, lokalnu kuhinju i vrhunske zdravstvene usluge Medical centra Rogaška.
Iskrena briga za gosta i njegovu udobnost naša je najveća misija.
Dokazan kvalitet pružanja usluga i individualnim pristupom gostima.
Kuhinja hotela ravna se prema prirodnom okolini s lokalnom sezonskom hranom i tradicionalnim specijalitetima. Pritom nismo zaboravili na zdravu, dijetalnu ishranu i internacionalnu kuhinju.
Pratnja osobnog wellness mentora za uspostavu harmonije zdravlja tela, osećaja, misli i duha.
Izvrsna arhitektura hotela i vrhunski dizajn.

U hotelu vam udobnost odmora i kvalitetno provođenje vremena u vlastitoj privatnosti nudi 61 dvokrevetna soba i to u 6 različitih varijanti (Superior, Deluxe, Standard, Exclusive, soba prilagođena osobama s invaliditetom i dvokrevetna soba s francuskim prozorom). Goste očaravaju i pogledom koji nude.

HOTEL ATLANTIDA

Atlantida nudi jedinstvena iskustva i uvekiznova pozitivno iznenađuje u svakom pogledu. S jedne strane vrhunskim hotelskim sadržajima, dizajnerskim ambijentom, estetikom, pametnim sobama ili apartmanima, a s druge strane, što je još važnije, ljudima koji žive njezinu priču i koje odlikuju ljubaznost i stručnost.

Reč je o jedinom luksuznom hotelu te vrste u regionu. Ako želite pobeći od svakodnevnog stresa i uživati u potpunoj privatnosti, ako vas očarava izvrsna hotelska arhitektura ili se želite preventivno pobrinuti za svoje zdravlje, današnji je suvremeni „otok“ novih doživljaja, ljekovite mineralne vode, vrhunske kuhinje, wellnessa, sporta i čudesne prirode savršen za vas.

Pogledajte fotografije hotela Atlantida Rogaška Slatina

no images were found

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

mobitel 069 189 98 89

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji pogledajte ovde www.slovenija-terme.rs

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *