HOTEL PARK 4**** BLED

HOTEL PARK 4**** BLED

U središtu bledskog događanja!
Hotel Park nalazi se u središtu Bleda na obali Bledskoga jezera. Privlači goste željne aktivnog odmora, jer u okolini se nudi bezbroj mogućnosti za aktivno provođenje vremena u prirodi. Hotel ima certifikat hotela pogodnog za bicikliste i šetače. Restoran i kafana Park u sklopu hotela dom je originalne bledske krempite, omiljene poslastice po kojoj je Bled poznat nadaleko. Hotel Park sa 217 soba i apartmana najveći je hotel na Bledu… U središtu bledskog događanja i neposredno na jezeru…Smeštaj u Hotelu Park sviđa se gostima koji vole biti u središtu događanja i žele boraviti što bliže jezeru. Nudi 217 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba te apartmana s pogledom na jezero ili park. Sve sobe imaju balkon, kupaonicu (tuš ili kada) sa sušilom za kosu, TV sa satelitskim programima, direktni telefon, bežični internet, sef i mini bar. Sobe s pogledom na jezero su klimatizovane…
Sobe Hotela Park na Bledu…

no images were found


Dom originalne bledske krempite…Hotelski restoran Park namijenjen je pansionskim gostima i uz najavu prilagođava jelovnik posebnim potrebama i željama. Dio hotela je i Aperitiv bar sa širokim izborom pića koja povremeno nadopunjuje opuštajuća muzika pijanista. Neposredno uz hotel više je poznatih bledskih restorana, svaki sa svojim posebnostima: Gourmet restoran Promenada, Picerija Rikli i Restoran i kafana Park. On je dom originalne bledske krempite.
Restorani Hotela Park na Bledu…

no images were found


Zatvoreni bazen za opuštanje nakon celodnevnih aktivnosti u prirodi…Za spuštanje, rekreaciju i lepši izgled gostima je na raspolaganju veliki unutrašnjii bazen s grejanom termalnom vodom i prekrasnim pogledom na Bledski dvorac i otok. Pokraj bazena su whirlpool i sauna, a wellness usluge moguće je koristiti u Thai center u hotelu. Moguć je privatni najam saune, whirlpoola i bazena. Gosti hotela Park mogu se besplatno kupati i u termalnih bazenima u obližnjem Wellness centru Živa.
Prepletanje Alpa i Orijenta…U Hotelu Park je opuštajući centar masaža Thai koji gostima osim različitih tajlandskih masaža nudi i prirodni anticelulitni program i infracrvenu saunu. Celovita wellness ponuda na raspolaganju je u obližnjem Wellnessu Živa, gde se gosti hotela Park takođe besplatno kupaju u termalnim bazenima.
Welleness centar i bazen Hotela Park…

no images were found


Pravo mesto za aktivni odmor u prirodi…Na Bledu ima mnoštvo mogućnosti za provođenje aktivnog odmora. Hotel Park hotel pogodan za bicikliste i planinare; oko njega su različita sportska igrališta (tenis, odbojka, košarka, fudbal, minigolf…). U blizini je najstarije slovensko Igralište za golf Bled. Posebnost je hotela veći fitness na 5. spratu hotela s prekrasnim pogledom na Bledsko jezero.
Hotel pogodan za bicikliste i planinare…Hotel Park ima sertifikat hotela pogodnog za bicikliste i planinare. Biciklistima su ponuđeni besplatno spremište i oprema za bicikle i opremu. Na raspolaganju im je educirani gorski biciklistički vodič, a osoblje pomaže pri organiziranju biciklističkih tura. Za bicikliste i planinare kreirani su posebni smeštajni paketi s prilagođenom ugostiteljskom ponudom. Gosti koji se na odmor dovezu s biciklom imaju 20% popusta na dnevnu cenu boravka.
Trening u prirodi…Hotel Park zbog bogate ponude za opuštanje i rekreaciju upravo je po meri sportista rekreativaca, a u njemu svu potrebnu udobnost nađu i profesionalni sportisti. U hotelu su na raspolaganju sportski jelovnici, prostori za analizu treninga te ekspresno čišćenje odeće i opreme.
Povežite poslovni susret s aktivnim odmorom…Konferencijski kapaciteti Hotela Park su univerzalni, jer je moguće birati između više veličina dvorana. Sve nude standardnu konferencijsku opremu i imaju dnevnu svetlost i pogled na jezero, dvorac i Julijske Alpe. Usmerenost hotela na programe aktivnog odmora u netaknutoj bledskoj prirodi ogleda se i u sadržaju konferencijskih programa u tom hotelu…

no images were found

 Esterijer hotela Park Bled…
Vise o hotelu Grand Toplice na Bledskom jezeru www.sava-hotels-resorts.com

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 


Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

 

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.