AQUALUNA TERME OLIMIA

TERMALNI PARK AQUALUNA TERME OLIMIA

Termalni park Aqualuna je kompleks sa 3000 kvadratnih metara vodenih površina, bazeni sa talasima, uzbudljive vodene kaskade, staze za brze spustove sa krivinama, dečji zabavni program, bogata animacija i bogata ugostiteljska ponuda. U ponudi je i odličan izbor hrane u samoposlužnom restoranu, veliki izbor. Radno vreme (od maja do septembra) ponedeljak – petak: 09.00 – 20.00; subota, nedelja i praznici: od 08.00 – 20.00
Termalni park Aqualuna očaraće vas svojim atraktivnim bazenom s talasima, uzbudljivim vodenim toboganima, stazama za brzo spuštanje i divljim krivinama. Posebno atraktivan za porodice s decom svih uzrasta. 

no images were found

.
Novost u Aqualuni Aquajungle 2:
550 kvadrata površine
4 kule s motivom palmi
više od 70 efekata i dodataka koji podstiču interaktivnu igru
manja preklopna vedra
vodeni pištolji, mreže, gejziri
na vrhu strukture je preklopno vedro iz kojeg se svaka dva minuta izliva velika količina vode
Od juna 2013. sadržaj otvorenih bazena u okviru Aqua lune upotpunjuje tobogan “King Kobra” koji omogućava vratolomnu trku u dve cevi preko kružnih staza, zaokreta i krivina i vožnju u zatvorenim i otvorenim delovima tobogana. U zatvorenom delu tobogana je potpuni mrak, posle kojeg sledi neočekivan završetak, kada posetilac kreće ka otvorenom delu tobogana i blještavoj svetlosti, stručno dizajnirana konfiguracija i obojeni deo tobogana pružaju iluziju i osećaj da će se korisnici sudariti, jedinstvena izmaglica, šištanje, prskanje vode i vizuelni efekti ovo iskustvo čine nezaboravnim, snažne G sile posetioce spuštaju ka izlazu sa tobogana, a vrhunac vožnje je pad pod uglom od 50 stepeni, 8 metara u dubinu, brzinom 51 km na sat! Za sve putnike iz Beograda je obezbedjen prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela u Termama Olimia, a za putnike iz Novog Sada polazak može biti kod uključenja na Auto put kod Rume (raskarsnica kod Rume). 

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.