VILA ZELENIKA – VRHPOLJE NA DRINI

VILA ZELENIKA – VRHPOLJE NA DRINI

Vila Zelenika smeštena je na samoj obali reke Drine u okviru poznatog etno sela Vrhpolje, na putu od Ljubovije prema Bajinoj Bašti do koje posetioci iz Beograda i Vojvodine lako i brzo mogu doći preko Šapca, Loznice i Malog Zvornika. Drina je po mišljenju mnogih, najlepša reka na Balkanskom polustrvu. Nekada granica između Zapadnog i Istočnog Rimskog carstva, ova neukrotiva lepotica, plahovita i bistra, bogata, moćna i darežljiva, pružiće svakom dobronamernom gostu, željnom odmora, vrhunsko zadovoljstvo i nezaboravne trenutke…
Kakva reka, takvi ljudi, takva i Vila Zelenika (zbog karakteristične zelene boje, Drina se nekad zvala “Zelenika“) koja se potpuno uklapa u pejsaž što okružuje Drinu u svojim gostima omogućuje nesvakidašnji doživljaj reke i jedinstven i neponovljiv boravak u Vili Zelenika. Vila Zelenika smeštena je na samoj obali reke Drine u okviru poznatog etno sela Vrhpolje, na putu od Ljubovije prema Bajinoj Bašti do koje posetioci iz Beograda i Vojvodine lako i brzo mogu doći preko Šapca, Loznice i Malog Zvornika.

no images were found


Sa kapacitetom od 14 ležaja, Vila Zelenika gostima nudi 5 soba (1/2 i 4/3). Svaka soba poseduje zasebno kupatilo i TV.  Prostrane i ugodne zajedničke prostorije, kao i zajednička kuhinja koja je posetiocima uvek na raspolaganju, upotpunjuje ponudu i pruža dodatne mogućnosti za odmor i druženje. Ali, ukoliko ne želite da se u kompletno opremljenoj kuhinji zamarate spremanjem hrane, preporučujemo Vam restoran domaće kuhinje „Hajdučki konak“, u centru etno sela Vrhopolje, udaljen 50 metara od Vile koji  u svom sastavu nudi i  boravak na bazi polu pansiona u punog pansiona.
Ljubitelji prirode i pecanja uživaće u živopisnom ambijentu kojim je Vila Zelenika okružena. Ribolovci mogu pecati sa  jedne od terasa objekta, gornje – velike, površine 70m2 i donje terase koja je u ravni reke. Ukoliko ne želite da oprobate svoje ribolovačko umeće na drugim delovima Drine, deo ove lepotice uz koju je smešetana Vila Zelenika, dovoljno je dubok za pecanje i kupanje, a opet nije brz, pa i najmladji gosti Vile Zelenika mogu da uživaju u plivanju, a njihovi roditelji  ne strepe za sigurnost svoje dece.
Vila Zelenika raspolaže i motornim čamcem  za 8 osoba. Ako imate dovoljnog isustva u vožnji čamca, a željni ste da istražujete sve lepote koje Drina nudi rado ćemo Vam iznajmiti naše plovilo, a za goste koji smatraju da nisu dovoljno  iskusni da upravljaju čamcem, domaćini Vile Zelenika će sa zadovoljstvom odvesti par kilometara uzvodno i pokazati najbolja mesta za pecanje i najlepše lokalne plaže.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

 

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.