MILANO NOVA GODINA 2017.!

Nova Godina  2017.!!! u pripremi!
M I L A N O za 119 evra!!
sa fakultativnom posetom Luganu i Lokarnu (Švajcarska),
i Outletu Serravalle
5 DANA / 2 NOĆI– AUTOBUSOM
Paket aranžman – prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje grada1.DAN putovanja (Sreda 30.12.2015 ) BEOGRAD – MILANO. Sastanak grupe u 17.30. h. na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu,  ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Predvidjeno vreme polaska autobusa je u 18.00 h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku, Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja…
2.DAN putovanja (Četvrtak 31.12.2016. ) MILANO.Po dolasku informativno, panoramsko razgledanje Milana – grad koji se smatra modnom prestonicom i centrom glamura i fudbala: milanska Katedrala – (katedrala koju okružuje preko 3.400 statua fascinantnog izgleda, jedan je od najboljih primera gotičke arhitekture), Galerija Vitoria Emanuela II i Milanska skala… Smeštaj u hotel posle 15.00 h, prema hotelskim pravilima. U večernjim satima doček na milanskim trgovima i ulicama (individualno). Srećna Nova godina! NOĆENJE.
3.DAN putovanja (Petak 01.01.2017. ) MILANO -LUGANO – LOKARNO – MILANO. DORUČAK. Slobodan dan za individualno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog izleta za Švajcarsku. Obilazak bajkovitog grada Lugano, koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak glavnog gradskog trga Della Riforma, crkve San Roco i Santa Maria Degli Angioli i parka vile Ciani. Slobodno vreme za šetnju gradom ili uz jezero Lugano. Nastavak putovanja za Lokarno. Po dolasku u grad na obali jezera Mađore, šetnja trgom Grande, obilazak crkve San Frančesko, palate Conferenca ( gde je potpisan čuveni Lokarno pakt 1925.) Slobodno vreme, preporuka šetnja promenadom Lungolago. Povratak u Milano u večernjim satima. NOĆENJE.
4.DAN putovanja (Subota 02.01.2017 ) MILANO – OUTLET SERRAVALLE – MILANO – BEOGRAD DORUČAK. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili fakultativno odlazak u jedan od poznatijih outlet centara SERRAVALLE sa velikim izborom radnji poznatih brendova. Slobodno vreme za šoping . Povratak u Milano. U 16.00 h polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.
5.DAN putovanja (Nedelja 03.01.2017 ) BEOGRAD.Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).
CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI
Specijalna Ponuda
Hotel 3*** 30. Decembar 2016. 119 €
USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate. NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditnih kartica INTESA BANKE ili VISA, MASTER i DINA kreditnih kartica Komercijalne banke isključivo u agenciji Argus Tours, ili 55 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 2 jednake mesečne rate, prilikom rezervacije – čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.
Argus tours D.O.O. – jednočlano, Serbia, 11000 Beograd, Balkanska 51, tel/fax +381 11 761 76 60
Agencija za privredne registre br. 1819-2005, Banca Intesa: 160-0000000164156-77, PIB 100183496 Polisa osiguranja od odgovornosti iz delatnosti Uniqa osiguranja br. 6-67395
ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* u širem centru Milana, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, ulaznice za kulturno istorijske spomenike, obaveznu gradsku komunalnu taksu za hotele u Milanu i (okolinu) – za hotele sa 4* – 5 € dnevno po osobi a za hotele sa 3* – 4 € dnevno po osobi i plaća se na recepciji hotela,fakultativne izlete, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner San Marino Viaggi e Vacanze  – Via 3 Settembre, 99 (Admiral Point Center) – Repubblica di San Marino.Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.OSIGURANJE: Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 500 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja) Rezervacija sobe 1/1 moguća je isključivo NA UPIT uz doplatu od 49 € .
NAPOMENA : Obaveštavaju se putnici, s obzirom na postojeću situaciju, uzrokovanu kretanjem velikog broja migranata i vanrednim nepredvidivim okolnostima na pojedinim graničnim prelazima, granični prelaz ili pak zemlja tranzita može biti promenjen, od onoga što je navedeno u programu putovanja. U zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi  molimo da putnici imaju razumevanja I za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče.
DECA PO OVOM PROGRAMU NE OSTVARUJU POPUST.
CENA FAKULTATIVNIH IZLETA: Lugano-Lokarno (Švajcarska) – 25 €, Outlet Serravalle – 15 €. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika. Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa realizovala, a u slučaju manjeg broja prijavljenih, cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, koju putnici nisu u obavezi da prihvate.
VAŽNA NAPOMENA: U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumetaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.Za ovaj program ne postoji mogućnost korišćenja sopstvenog prevoza.
OPIS HOTELA: Hoteli u MILANU : Alga 3*, Hotel Ibis Ca’ Granda 3*, Rex 3*, Idea San Siro 4*, Idea Lorenteggio 4*, H2C Milanofiori 4* – se nalaze u širem centru Milana u blizini stanice gradskog prevoza. U sklopu hotela nalaze se sala za služenje doručka i recepcija. Sve sobe su opremljene TWC-om, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni. www.hotelalgamilano.it   www.ibis-milano-ca-granda.it   www. hotelrexmilano.it     www.ideahotel.it www.h2c.it

VAŽNO Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela sa 3*, a tačno ime hotela znać e se 2 dana pre otpočinjanja putovanja o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene Ugovor o putovanju i preuzmu novi sa tačno navedenim imenom hotela. Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 prijavljenih putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.