MILANO NOVA GODINA 2017.!!!

Nova Godina 2017.!!! u pripremi
M I L A N O za 119 evra!!!
sa fakultativnom posetom Luganu i Lokarnu (Švajcarska),
i Outletu Serravalle. 5 DANA / 2 NOĆI– AUTOBUSOM
Paket aranžman – prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje grada
1.DAN putovanja (Sreda 30.12.2015 ) BEOGRAD – MILANO. Sastanak grupe u 17.30. h. na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu,  ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Predvidjeno vreme polaska autobusa je u 18.00 h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku, Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja…

2.DAN putovanja (Četvrtak 31.12.2016 ) MILANO.Po dolasku informativno, panoramsko razgledanje Milana – grad koji se smatra modnom prestonicom i centrom glamura i fudbala: milanska Katedrala – (katedrala koju okružuje preko 3.400 statua fascinantnog izgleda, jedan je od najboljih primera gotičke arhitekture), Galerija Vitoria Emanuela II i Milanska skala… Smeštaj u hotel posle 15.00 h, prema hotelskim pravilima. U večernjim satima doček na milanskim trgovima i ulicama (individualno). Srećna Nova godina! NOĆENJE.
3.DAN putovanja (Petak 01.01.2017 ) MILANO -LUGANO – LOKARNO – MILANO
DORUČAK. Slobodan dan za individualno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog izleta za Švajcarsku. Obilazak bajkovitog grada Lugano, koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak glavnog gradskog trga Della Riforma, crkve San Roco i Santa Maria Degli Angioli i parka vile Ciani. Slobodno vreme za šetnju gradom ili uz jezero Lugano. Nastavak putovanja za Lokarno. Po dolasku u grad na obali jezera Mađore, šetnja trgom Grande, obilazak crkve San Frančesko, palate Conferenca ( gde je potpisan čuveni Lokarno pakt 1925.) Slobodno vreme, preporuka šetnja promenadom Lungolago. Povratak u Milano u večernjim satima. NOĆENJE.
4.DAN putovanja (Subota 02.01.2017. ) MILANO – OUTLET SERRAVALLE – MILANO – BEOGRAD.DORUČAK. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili fakultativno odlazak u jedan od poznatijih outlet centara SERRAVALLE sa velikim izborom radnji poznatih brendova. Slobodno vreme za šoping . Povratak u Milano. U 16.00 h polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.
5.DAN putovanja (Nedelja 03.01.2017. ) BEOGRAD.Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).
CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI
Specijalna Ponuda
Hotel 3*** 30. Decembar 2015. 119 €
USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditnih kartica INTESA BANKE ili VISA, MASTER i DINA kreditnih kartica Komercijalne banke isključivo u agenciji Argus Tours, ili 55 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 2 jednake mesečne rate, prilikom rezervacije – čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.
ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* u širem centru Milana, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, ulaznice za kulturno istorijske spomenike, obaveznu gradsku komunalnu taksu za hotele u Milanu i (okolinu) – za hotele sa 4* – 5 € dnevno po osobi a za hotele sa 3* – 4 € dnevno po osobi i plaća se na recepciji hotela,fakultativne izlete, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner San Marino Viaggi e Vacanze  – Via 3 Settembre, 99 (Admiral Point Center) – Repubblica di San Marino.
Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.OSIGURANJE: Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 500 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
Rezervacija sobe 1/1 moguća je isključivo NA UPIT uz doplatu od 49 € .
NAPOMENA : Obaveštavaju se putnici, s obzirom na postojeću situaciju, uzrokovanu kretanjem velikog broja migranata i vanrednim nepredvidivim okolnostima na pojedinim graničnim prelazima, granični prelaz ili pak zemlja tranzita može biti promenjen, od onoga što je navedeno u programu putovanja. U zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi  molimo da putnici imaju razumevanja I za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče.DECA PO OVOM PROGRAMU NE OSTVARUJU POPUST.
CENA FAKULTATIVNIH IZLETA: Lugano-Lokarno (Švajcarska) – 25 €, Outlet Serravalle – 15 €. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika. Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa realizovala, a u slučaju manjeg broja prijavljenih, cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, koju putnici nisu u obavezi da prihvate.
VAŽNA NAPOMENA: U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumetaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.Za ovaj program ne postoji mogućnost korišćenja sopstvenog prevoza.
OPIS HOTELA: Hoteli u MILANU : Alga 3*, Hotel Ibis Ca’ Granda 3*, Rex 3*, Idea San Siro 4*, Idea Lorenteggio 4*, H2C Milanofiori 4* – se nalaze u širem centru Milana u blizini stanice gradskog prevoza. U sklopu hotela nalaze se sala za služenje doručka i recepcija. Sve sobe su opremljene TWC-om, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni.
www.hotelalgamilano.it www.ibis-milano-ca-granda.it www. hotelrexmilano.it www.ideahotel.it www.h2c.it VAŽNO Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela sa 3*, a tačno ime hotela znaće se 2 dana pre otpočinjanja putovanja o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene Ugovor o putovanju i preuzmu novi sa tačno navedenim imenom hotela. Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranja.Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 prijavljenih putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.