TOSKANA NOVA GODINA 2017.!!!

NOVA GODINA 2017.!!! U pripremi!
T O S K A N A od 129 €
Sa posetom Bolonji i Firenzi, i fakultativno Siena i San Gimignano, Pisa i Luka
6 DANA – 3 NOĆI / AUTOBUSOM Paket aranžman: prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje Firenze1.DAN putovanje (Utorak 29.12.2015. ): BEOGRAD – MONTECATINI TERME- Sastanak grupe u 18.30 časova na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu,  ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Predvidjeno vreme polaska autobusa je u 19.00 časova. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja…

2.DAN putovanje (Sreda 30.12.2016. ): BOLONJA- MONTECATINI TERME – Dolazak u Bolonju-jedan od najzanimljivijih i najlepših gradova Italije. Jedini na svetu čiji je centar istorijski grad,grad kolonada, veličanstvenih palata, duge akademske tradicije. Panoramski obilazak Trg Madjore, Fontana Netuno, bazilika San Petronio, tornjevi Asineli I Garizenda… Slobodno vreme za individualne aktivnosti, (oko 13.00h). predvidjen polazak za Montecatini Terme. Dolazak u Montecatini Terme i smeštaj u hotel posle 15.00 h (po hotelskim pravilima). Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti. NOĆENJE.
3.DAN (Cetvrtak 31.12.2016.): MONTECATINI TERME – FIRENZA- MONTECATINI TERME – DORUČAK. Celodnevni izlet za Firenzu. Razgledanje grada – pešačka tura (Palazzo Medici, Duomo e Battistero, Santissima Annunziata, Biblioteca Nazionale, Santa Croce, Casa di Dante…) Slobodno vreme za individualno upoznavanje prestonice renesanse. Povratak u Montecatini Terme u popodnevnim satima. Mogucnost fakultativnog prevoza do centra Firence u 21.00 i organizovani povratak u 01.00. SREĆNA NOVA GODINA! NOĆENJE.
4.DAN (Petak 01.01.2017.): MONTECATINI TERME – SIENA- SAN GIMIGNANO– MONTECATINI TERME. DORUČAK. Celodnevni fakultativni izlet “upoznavanje” Toskane. Avanturu počinjemo sa obilaskom Siene, rodnog mesta Sv. Katarine. Razgledanje grada: San Domenico, Casa di Santa Caterina, Piazza del Campo Duomo e Battisterio.. Put nastavljamo dalje do živopisnog San Gimignana, poznatog po svojim brojnim srednjevekovnim tornjevima. Šetnja starim jezgrom i vijugavim uličicama tog prekrasnog gradića smeštenog u pokrajini Chianti poznatoj po istoimenom vinu. Povratak u Montekatini Terme u večernjim satima. NOĆENJE.
5.DAN putovanje (Subota 02.01.2017.): MONTECATINI TERME–PISA -LUKA – BEOGRAD. DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska za Srbiju (oko 16.00h). Mogućnost fakultativnog izleta za Pisu , jedne od glavnih luka renesansnog doba i glavne suparnice Genove za prevlast nad Ligurskim morem. Razgledanje grada: Duomo, Torre Pendente, Piazza dei Miracoli . Nastavak vožnje ka Luki – jednom od najlepših gradova Toskane. Panoramski obilazak: Trgovi Napoleone, Anfiteatro i San Mikele, gradska katedrala Svetog Martina, rodna kuća Ðakoma Pučinija… Slobodno vreme. Povratak u Montekatini Terme i polazak za Srbiju predviđen oko 16.00 h. Noćnja vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti.
6. DAN putovanja (Nedelja 03.01.2017. ): BEOGRAD. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 06.00.časova (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima ).
CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI:

HOTEL

29. Decembar 2016 .

Hotel 3*

149

*BROJ SOBA PO PROMO CENI JE OGRANIČEN

PROMO* 129 €

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditnih kartica INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kreditne kartica Komercijalne banke – isključivo u agenciji Argus Tours ili 59 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije – čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* u Montecatini Termama, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja,.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, оbaveznu gradsku komunalnu taksu za – za hotele sa 4* – 2 eur dnevno po osobi, a za hotele sa 3* – 1 eur dnevno po osobi i plaća se na recepciji hotela, fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera), potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner San Marino Viaggi e Vacanze  – Via 3 Settembre,99 (Admiral Point Center) – Repubblica di San Marino.
Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.
OSIGURANJE: Mogucnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 600 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd ) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT , uz doplatu od 45 € . Za ovaj prigram ne postoji mogucnost sopstvenog prevoza.
NAPOMENA : Molimo da uzmete u obzir da usled državnih ili verskih praznika, na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade i postoji mogucnost izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Zbog saobraćajnih propisa u Montecatini-ju, ne postoji mogućnost da autobus dodje do samog hotela pa Vas molimo da to imate u vidu.
CENA FAKULTATIVNIH IZLETA: prevoz za Firencu (31.12.) 15 €, Izlet za Sienu i San Gimignano 25 €, Izlet za Pisu i Luku 25 €. Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa ostvarila,a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative je podložna promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.
VAŽNA NAPOMENA: U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumetaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.NAPOMENA : Obaveštavaju se putnici, s obzirom na postojeću situaciju, uzrokovanu kretanjem velikog broja migranata i vanrednim nepredvidivim okolnostima na pojedinim graničnim prelazima, granični prelaz ili pak zemlja tranzita može biti promenjen, od onoga što je navedeno u programu putovanja. U zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi  molimo da putnici imaju razumevanja I za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, ne moze da utiče. OPIS HOTELA: Hotel La Pia 3*, Hotel Augustos 3*,3*,Hotel Eur 3*,Hotel Marina 3*, Hotel Piccadilly 3*, Hotel Maestoso 3*, Hotel Alba 3*, Hotel Buenos Aires 3*, Hotel Montebello 3*, Hotel Miramonti 3*, Golf Hotel Corallo 3* … nalaze se u Montekatini Termama . Hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni. www.lapiahotel.it www.augustus-hotels.it http://www.hoteleur.org/#!the-hotel/aboutPage www.hotelmarina.biz www.piccadillyhotel.com www.hotelmaestoso.it www.hotelalba.org www.albergobuenosaires.it www.hotelmontebello.it www.fabianihotels.com. www.golfhotelcorallo.itTačno ime hotela znaće se 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene ugovor o putovanju i dobiju novi ugovor sa tačno navedenim imenom hotela. Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela . Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranja.Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika,U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.