HOTEL ALIA PALACE- PEFKOHORI

HOTEL ALIA PALACE 5*****- PEFKOHORI

Alia Palace je hotel moderne arhitekture i izvanrednih prostornih rešenja. Nalazi se na uzvišenju iznad Pefkohorija, na samo nekoliko minuta hoda od centra. Pogled sa prirodne terase hotela na more i panoramu grada je veličanstven i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
KATEGORIJA: 5*****
SADRŽAJ HOTELA: bar,bar pored bazena,biznis centar,dečiji bazen,dečiji zabavni park,internet kafe,konferencijska sala,otvoreni bazen,recepcija,restoran,teniski tereni otvoreni,teretana,đakuzi
SADRŽAJ SOBE: fen za kosu,garnitura za sedenje na terasi,klima uređaj,kupatilo,mini bar,sef,telefon,terasa,tv/sat…
Standardne sobe: oko 25 m2, rasporedjene su u dve zgrade u okviru kompleksa, primaju najviše 2-3 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj), imaju pogled na more (direktno ili bočno).
Family sobe: dve standardne sobe spojene vratima, namenjene za 2-4 osobe.
Executive suite seaview: oko 90m2, luksuznije i nalaze se u odvojenoj prizemnoj zgradi koja gleda na more. Pored navedenih sadrzaja standardnih soba, suite su opremljene i CD-DVD sistemom, bežičnim telefonom, fax aparatom, TV setom sa velikim ekranom, djakuzijem, odvojenom tuš-kabinom u kupatilu. U svom sklopu svaka ima mali privatni bazen i mogućnost sopstvenog parkinga (uz doplatu). U suitama je moguće smestiti i do 5 osoba.Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto).

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

 

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.